Matsucån kommer igen! / Matsucån tulee jälleen!

Men kommer också förändringen. Nästa år ska konventet organiseras företrädesvis till den svenskspråkiga minoriteten! Följaktligen måste hela connitté och varje funktionär klara ett språkprov och alla program ska presenteras på svenska. När konventet blir svenskspråkig, blir konventets namn också Matsucån. Vi vill komma ihåg vår svenskspråkiga minoriteten, åt som inte organiseras liknande evenemang.

Vår nya logo!

 

Matsucån organiserar också strandfesten i juni där äts kräftor och drickas snapsar. På festen uppträder Basshunter! På strandfesten kan också köpas biljetter till Närcon. Vi ses där!

Macchans nytt utseende!

 

***

Matsucån tulee jälleen! Muutoksia on kuitenkin ilmassa. Con suunnataan ensi vuonna ruotsinkieliselle vähemmistölle, joten conitealle sekä vänkäreille järjestetään kielikoe ja kaikki ohjelma pidetään ruotsiksi. Ruotsinkielisen sisällön myötä conin nimi muuttuu muotoon Matsucån. Haluamme huomioida ruotsinkielisen vähemmistön, jolle ei ole aiemmin suunnattu tämän kaltaisia tapahtumia kotimaassamme.

Matsucån järjestää lisäksi kesäkuussa rantajuhlat, jossa syödään rapuja ja juodaan snapseja. Juhlille tulee esiintyjäksi Basshunter! Juhlista on mahdollista ostaa myös lippuja Närconiin. Nähdään siellä!

Yllä näette Matsuconin uuden logon ja Macchanin uuden ulkonäön! Mitä pidätte?


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Matsucån kommer igen! / Matsucån tulee jälleen!”

  1. VänkäriMies avatar
    VänkäriMies

    Utmaning accepterad!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *