Matsuconin palautelomake

Vuoden 2019 Matsucon on virallisesti ohi. Haluamme kiittää lämpimästi yhteistyökumppaneita, vänkäreitä, coniteaa sekä kaikkia kävijöitä!

Palautelomake on auki. https://forms.gle/mdWEJwF2HAfUf7kb7 
Arvomme palautteen yhteydessä yllätyspaketin, voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä.


Kommentit

2 vastausta artikkeliin “Matsuconin palautelomake”

 1. Henna Haataja avatar
  Henna Haataja

  Ruusuja ja risuja!
  Kävin kyselemässä ihmisiltä mietteitä conista.

  Tänä vuonna matsucon onnistui myyntipöytien suhteen hyvin, myyntipöydissä näkyi vaihtoa kahden päivän jälkeen joka monen silmiin iski esim. Uusi pöytä ilmestyi, sekä myöa uusi steam punk pöytä veti puoleensa porukkaa paljon! Se oli menestys, lisää vain tälläistä erinlaista. Enemmän tälläisiä, nimittäin stam punk ei ole animea eikä mangaa niin sitä käy katsomassa muutkin vierailijat.

  Moitteita oli mm. Kahvilan kiinni olo, jokainen toivoi saavansa naposteltavaa mutta kahvila puuttui ja monta ärsytti, voi olla että se oli rakennuksen ulkopuolella mutta ohjeistusta ei ollut.
  Jututtelin myös matkalla mitä muuta ihmiset kaipaisivat niin paljon kommenttia tuli siitä että matsu keskittyy liikaa anime ja manga kulttuuriin, se ei anna mahdollisuutta peli/elokuva maailmalle. Matsucon on oulun suosituin coni mutta se että se on keskitetty vain animeen on huono juttu, suosittelen harkitsemaan vähän laajentamista ottamaan avoimemmin peli ja elokuva maailmaa mukaan sillä kaikki kävijät sekä cossaajat eivät ole innostuneita vain anime figuureista, parin pelihahmon lisääminen myyntituotteisiin tai muihin voisi olla hyvä idea.

  Moni toivoi myös matsuconilta omaa kuvaajaa päiväksi. Joka ottaisi kuvia matsuconista ja julkaisisi ne netissä. Tämä käytäntö on ollut mutta silloin on otettu kuvia myyntipöydistä ja myyjistä. Ihmiset toivoisivat enemmän kuvia conista ja conin ilma piiristä, että voi jälkeen päin katsoa millaisia pukuja ja ihmisiä paikan päällä näkyi, ei niinkääm mitä myyntipöydillä oli, koska sekin on samaa jokavuosi.

  Mutta tässä vähän mietteitä coni kansalta, toivottavasti matsu palaa taas ensivuonna😄

  1. Hannele Tervo avatar
   Hannele Tervo

   Hei! Kiitoksia palautteesta, kiva kuulla että myyntisalin tarjonta ilahdutti. Pohjankartano oli kesälomalla aivan coniviikon alkuun asti, tämä vaikutti mm. siihen, ettei Oulu-opiston kahvila ollut Matsuconin aikaan auki, mikä oli valitettavaa. Tapahtuman aikana toimi Matsu Cafe, joka järjestettiin yhteistyössä Operaatio Fredrikin kanssa. Teimme myös yhteistyötä ammattiopisto Luovin kanssa, opiskelijat ottivat kuvauspisteellä kuvia sekä kuvasivat mm. yleistä fiilistelyvideota tapahtumasta. Valokuvaajien saaminen tapahtumaan oli tänä vuonna hankalaa mm. hääkeikkojen ja ajankohdan takia. Jonkin verran yleiskuvia onkin jo julkaistu galleriaamme. Palautteessasi oli paljonhyviä pointteja ja ideoita, otamme ne käsittelyyn Matsuconin palautekokouksen yhteydessä. Kiitos! /Hannele, Matsuconin viestintä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *