Cosplay-paraatin tuomaritOn aika esitellä Cosplay-paraatimme tuomarit! ✨

Ensimmäisenä on esittelyssä Projekti:

”Moi, mut tunnetaan nimellä Projekti ja yli vuosikymmen mennyt harrastuksen parissa enimmäkseen armoreja tehnyt ja kiva päästä jälleen mukaan tuomariksi sekä näkee upeita cosseja. Sekä pyöritän cosplaytoimintaa Oulussa.”

Seuraavana on vuorossa FuyuMiku:

”FuyuMiku tai Miku-nimellä netissä tiedetään ja 13 vuotta on nyt aktiivista cosplay-harrastusta takana. Minulla ei ole vaatetusalan koulutusta, mutta haluan rohkaista muitakin kuin ammattilaisia kokeilemaan, yrityksen ja erehdyksen kautta ovat omatkin pukuni viimein nähneet päivänvalon. 

Omana vahvuutenani cosplayssa näen maskeerauksen, sekä erityisesti proppien herättämisen eloon värein ja varjostuksin. Matsuconissa olen nyt ensimmäistä kertaa tuomaroimassa, pari kertaa olen ollut kisoissa mukana, tosin siitä on jo aikaa. 
Odotan innolla ja jännityksellä millaista pukuloistoa pääsen näkemään!”

Tuomariston kolmas tuomari on Naminty:

”Naminty-nimimerkin takaa löytyy oululainen cosplay-harrastaja 13 vuoden kokemuksella. Matsucon on ensimmäinen tuomarointikeikkani, odotankin innolla pukujen näkemistä ja niistä jutustelemista.

Peruukit ovat oma lempparijuttuni cosplayssa, joten syynäilen niitä erityisellä innolla! Olen ihan vain amatööriompelija ja harrastelija-askartelija.”

Paraatin neljänneksi tuomariksi hyppää mukaan Sonoko:

Kuvaaja: ag_aagee 

”Heissan!

Olen Sonoko, oululainen cosplayharrastaja. Cosplayn parissa olen jo pyörinyt 15-vuotta ja kokemusta löytyy lavalta että lavan takaa. Minulla on vaatetusompelijan koulutus ja erityisesti nautin kun näen kauniisti toteutettua kädenjälkeä ja uusia luovia ratkaisuja materiaalien tai puvun yksityiskohtien suhteen.

Tsemppiä kaikille kisaan osallistujille ja nähkäämme Matsuconissa!”

Scroll to Top