Project-Machine

Moi, olen Timo Project-Machine, 30v. Olen harrastanut cosplayta 10 vuotta. Armorit ja propit ovat vahvuuteni, ja kangaskin taipuu tahdolleni vähän eri lailla. Pyöritän Oulussa cosplay-pajaa, jossa opetan ja autan uusia lajin harrastajia.

Huomioin asussa kokonaisuuden, yksityiskohdat sekä materiaalivalinnat. Onnea kaikille kisaan lähtijöille!

Roro

Hei! Olen Roro, ja cossaamista tuli tämän kesän alussa täyteen kahdeksan vuotta. Cosplayssa pidän esiintymisestä ja keskityn paljon yksityiskohtiin ja materiaaleihin. Heikkouteni on lacefront-peruukit ja pellava. Toivon näkeväni kisassa paljon erilaisia pukuja.

Ray/Denray

Cossaaja useamman vuoden takaa, ja useat saattavat muistaakin tämän henkilön juosseen lavoilla ympäri niin Suomen kuin ulkomaidenkin tapahtumissa.

Pitäkää hauskaa Matsuconissa ja onnea kisaan!

Eli moikka vaan kaikille Matsuconiin tulijoille, nimeni on Ray, aka Denray, ja olen tehnyt hyvin monipuolisesti cosseja erilaisiin kisoihin. Myös arvokisoissa on tullut pyörittyä, esimerkiksi Ruotsin ja Tanskan mantereilla mm. Nordic Cosplay Championshipissa. Puvuissani esiintyy usein erilaisia proppeja, mutta olen myös tehnyt mekkoja ja käsitellyt paljon kankaita mm. värjäyksin ja kirjomalla.

Twitter: @_DenRay_
Insta: denray.acc
Kuvan kuvaaja: Hadi Nikzad