Moi! Olen Ilona Myyri aka Myymi ja olen toista kertaa tuomarina.

Cosplayn lisäksi rakastan esiintymistä ja laulua. Musiikillista kokemusta on kertynyt elämän aikana, joista tärkein lienee lähes kymmenen vuoden kuoroharrastus. Kisassa tuomaroin laulajien teknistä toteutusta.

Pienestä jännityksestä huolimatta odotan kisaa innolla ja toivottavasti kaikilla tulee olemaan hauskaa. Matsuconissa nähdään!

Kuvaaja: Ilona Myyri


Heipä hei, olen Kaisa ja cosplaypiireissä kuljen nimimerkillä Sonoko. Cosplayharrastamista on takana pyöreät kymmenen vuotta. Karaokekärpäsen pureman sain kunnolla vuonna 2010 ensimmäisellä Japanin matkalla! Karaokessa elävät tulkinnat ja itsevarma äänenkäyttö ovat omaan mieleeni.

Odotan conia innolla. Nähkäämme pian Matsussa!

Kuvaaja: Kaisa Sarvela 3

Kiipy tässä hei! Tulen tuomaroimaan animekaraokekisan esiintymispuolta.

Toimin tällä hetkellä teatterin ilmaisunohjaajana, taistelukoreografian koordinaattorina ja näyttelijänä Valitut Lapset – Digimon-näytelmälle. Viime kevään ja kesän tein samaa duunia #episodedrake:lle.

Vuosien aikana on tullut laajaa kokemusta esiintymisestä cosplayn ulkopuolella niin sirkus-, tanssi- ja teatteriharrastuksissa kuin itse tapahtumissakin. 

Omassa arjessa opiskelen tällä hetkellä näyttelijäksi. Harrastan cosplayn lisäksi taitoluistelua ja teatteritaistelua. Kuvailisin itseäni iloisena analyytikkona, joka inhoaa olla paikoillaan.

Esityksissä arvostan ennen kaikkea rohkeutta.

Rohkeutta olla läsnä, olla yleisön kanssa, olla sinut sen kanssa mitä tässä hetkessä osaa. Loppuun asti viedyt liikkeet, juurtunut olemus ja ”tässä olen tällä tunteella” kantavat ja välittävät asiasi katsomoon.

Kaikille kisaajille sanoisin: ”Pitäkää ennen kaikkea hauskaa~”.

Kuvaaja: Merry All-Nighter