Kunniavieraamme

Matsuconilla on ilo ja kunnia saada kunniavieraiksi palkittu japanilainen laulaja ja lauluntekijä MION, suomalaisen lolita-muodin pioneeri vaatemerkki Cloudberry Lady ja kunniavierasohjelmaksi Viz Median BL-sarjojen englanninkielisten käännösten kustantamo SuBLime. Täältä löydät kunniavieraidemme esittelyt ja heidän ohjelmiensa aikataulut Matsuconissa.

MION

Meillä on suuri ilo ja kunnia ilmoittaa, että MION @mion_official tulee esiintymään Matsuconissa tänä syksynä! 🌸 MION on palkittu japanilainen laulaja ja lauluntekijä Nagoyasta Aichin prefektuurista. Mion on sijoittunut Oriconin sinkkulistan ykköseksi hitillään ”Summer Magic.” Ollessaan 16 vuoden ikäinen, Mion voitti erinomaisen esiintyjän -palkinnon YAMAHAn Music Revolution -kilpailussa, joka auttoi MIONia käynnistämään hänen ammattiuransa.

Japanissa MION on toiminut laulajana sekä lauluntekijänä jo yli kymmenen vuoden ajan, tänä aikana hän on julkaissut 11 soolosingleä sekä onnistunut keräämään laajasti kokemusta live-esiintyjänä. Hän onkin kotimaassaan esiintynyt lukuisilla musiikkifestivaaleilla, konserteissa sekä järjestänyt neljä kansallista kiertuetta. Vuonna 2022, MION sai ‘Global Talent’-viisumin Iso-Britannian sisäministeriöltä sen jälkeen, kun hän sai hyväksytyn merkinnän Englannin taideneuvostolta.

Mion on esiintynyt ulkomailla yli viidessätoista maassa ja pitää parhaillaan Euroopan-kiertuetta, jossa Matsucon on yksi hänen tärkeimmistä syksyn päivämääristä. Matsuconissa MION tulee esittämään sekoituksen hänen alkuperäistä musiikkiaan (sis. J-Pop, J-Rock & balladeja) sekä cover-versioita kuuluisista animekappaleista.

MION esiintyy Matsuconissa

🌸 lauantaina klo 13:00
🌸 sunnuntaina klo 14:00 Pohjankartanon koulun juhlasalissa 🎃✨

Mion sosiaalisessa mediassa:

Kotisivut: www.mionjp.com
Twitter: @MION_official
Instagram: @mion_official

🎬YouTube: https://www.youtube.com/MION-JP-official
🎼Spotify: https://open.spotify.com/artist/3hg1O8WiJkJmQYwk7Xn80Y
🍎Apple Music: https://music.apple.com/gb/artist/mion/1696369503

Cloudberry Lady

Cloudberry Lady on suomalainen lolitavaate- ja päähinemerkki. Merkki on valmistanut eettisesti tuotettuja ja laadukkaita lolita-vaatteita jo vuodesta 2009 asti. Cloudberry Lady on suomalaisen lolitamuodin pioneereja ja se on ensimmäinen länsimainen lolitavaatemerkki, jonka tunnettu japanilainen vaatemerkki Atelier Pierrot on ottanut valikoimiinsa.

Matsuconissa Cloudberry Lady esittelee talven mallistoaan upeassa Muotinäytöksessä sunnuntaina klo 13.00 juhlasalissa ja hän kertoo vaihtoehtomuodista ammatti-luennolla oman vaatemerkin perustamisesta ja Cloudberry Ladyn historiasta lauantaina klo 15 Isossa Kirsikassa.

Cloudberry Ladyn ohjelma Matsuconissa

🌸 ”Vaihtoehtomuodista ammatti”- luento lauantaina klo 15:00, Isossa Kirsikassa.
🌸 Cloudberry lahis – sunnuntaina klo 13:00 Pohjankartanon koulun juhlasalissa. 🎃✨

SuBLime

SuBLime on tunnetun painotalon Viz Median osasto. Se muodostettiin yhteistyössä japanilaisen BL- ja yaoi-kustantajan Libren ja sen emoyhtiön Animaten kanssa, jotta SuBLime voisi julkaista englanninkielisiä BL- ja yaoi-mangoja maailmanlaajuisille painetuille ja digitaalisille markkinoille.

Olemme iloksemme saaneet SuBLimelta erikoisohjelman Matsuconiin: ”SuBLime Q & A”, joka esitetään klo 15:00 alkaen Isossa Kirsikassa. Q&A:ssa olemme saaneet SuBLimen päätoimittaja Jennifer LeBlanc vastaamaan meitä mietityttäviin kysymyksiin ennakkoon sovitussa videohaastattelussa.

Haastattelun ikäsuositus on K-16 ja puhekielenä on englanti.

Voitte tutustua SuBLimeen ennakkoon:

Kotisivuilla https://www.sublimemanga.com/
Instagramissa: @sublimemanga

Scroll to Top