Mukaan vastaavaksi

Seuraava Matsucon ei pystytä itse itseään, joten tarvitaan koko joukko osaavia, motivoituneita ja tiimihenkisiä järjestäjiä. Olisitko sinä yksi heistä? Matsuconin järjestäminen tarjoaa mahdollisuuden toimia osana samanhenkistä harrastajaporukkaa sekä kehittää hyödyllisiä työelämätaitoja, kuten vastuunottoa, organisointia, kirjoitustaitoa sekä yhteistyötaitoja. Aiempaa kokemusta vastaavana olemisesta ei tarvita, vaikka se katsotaankin rekrytoinnissa eduksi. Suositusikäraja vastaavana toimimiselle on 16 vuotta. Et tarvitse aiempaa kokemusta tullaksesi mukaan! 

Vastaavaksi haetaan lomakkeen kautta. Lomakkeella voi hakea useampaan tehtävään, mutta valituksi voi tulla korkeintaan kahteen. 

Matsuconin vastaavat huolehtivat tapahtuman toteutumisesta. Jokaisella vastaavalla on oma tehtävä, johon liittyviä tehtäviä hoidetaan ennen tapahtumaa sekä sen aikana.
Tehtävän hoitamiseen saat neuvoja ja tukea muilta vastaavilta.
Vastaavat ideoivat yhdessä Matsuconin puitteita, kuten lipunmyyntiä ja pohtivat tilaratkaisuja. Usein järjestetään myös yhteisiä ideointipäiviä, jolloin mietitään isompia kokonaisuuksia kuten markkinointia. Vastaavat myös edustavat mahdollisuuksien mukaan Matsuconia muissa samanlaisissa tapahtumissa Oulun ja Pohjois-Suomen alueella.