Ohjelmahaku on nyt auki! Ilmoittaudu osoitteessa
https://kompassi.eu/events/matsucon2019 26.5. klo 23:59 mennessä.

Matsucon tarjoaa läpi viikonlopun mielenkiintoista ohjelmaa kävijöilleen. Tämän toteuttaaksemme haemme jälleen uusia ohjelmanpitäjiä järjestämään monipuolista ohjelmaa!

Ovatko Naruto-hahmojen lastenkasvatusmetodit intohimosi? Ärsyttääkö, kun kukaan ystävistäsi ei ymmärrä mitään Japanin mytologiasta? Osaatko taitella origameja vaikka unissasi, tai uhmata painovoimaa peruukeillasi? Jos kiinnostuit edes hieman, voit olla juuri etsimämme ohjelmanpitäjä!

Perinteisten luentojen lisäksi otamme vastaan muun muassa paneelikeskusteluja, työpajoja ja keskustelupiirejä. Voit tarjota myös jotain täysin uutta! Tärkeintä on, että sitoudut saapumaan paikalle ohjelmaasi. Matsucon keskittyy animeen, mangaan ja Japaniin yleisesti, ja erityisesti näihin teemoihin liittyvän ohjelman toivotamme ilomielin vastaan, mutta edellisinä vuosina ohjelmaa on ollut myös peleistä ja K-popista.

Ohjelmanpitäjien etuihin kuuluu ilmainen sisäänpääsy tapahtumaan koko viikonlopun ajaksi, sekä pääsy greenroomiin, jossa on tarjolla evästä, kahvia ja tilaa rauhoittua conin vilskeeltä. Mikäli ohjelmaa on pitämässä isompi porukka (yli kolme henkilöä), otathan yhteyttä ohjelmavastaavaan etukäteen etujen sopimiseksi.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä ohjelmavastaavaan ohjelmavastaava@matsucon.fi