Photoshoot-kilpailun tuomarit

On meidän ilo ja kunnia päästä esittelemään vuoden 2023 photoshoot-kilpailun tuomarit.

Tuomareista ensimmäisenä on esittelyssä innokkuudesta puhkuva Iitunes:

Kuvan ottanut ja editoinut: Nizku Photography

Helou helou!

Oon Iitu ”iitunes” Ahonen ja harrastanut cosplayta reilut 10 vuotta. Oon hurjan innoissani Matsuconissa tuomaroinnista, koska tää on ihka eka kerta kun toimin Photoshoot-tuomarina ❤️ Photoshoot-kuvissa kiinnitän eniten huomiota tarinankerrontaan, valolla ja varjolla leikittelyyn sekä tunnelman luomiseen.

Tsemppiä kaikille kisaajille! 🌸”

Tuomaristossa ensikertalaistuomarina toimii Matsuconin somekasvona toiminut tuttu MP:

Kuvan ottanut ja editoinut: Nizku Photography
Hei!

Olen Niina ”MP” Mäenpää ja olin todella yllättynyt kun minua pyydettiin tuomaroimaan Photoshoot-kilpailua. Omaa kilpailutaustaa minulla ei cosplay scenestä vielä toistaiseksi ole, mutta kameran edessä on tullut oltua moniakin kertoja. Olen cossannut muutamia vuosia ja nautin siitä kovasti.
Koulutukseltani olen graafinen muotoilija sekä luokanopettaja. Nautin estetiikasta ja se on varmaankin yksi seikka jota kuvista etsin.

Onnea kaikille kisaan!

Viimeisenä muttei missään nimessä vähäisimpänä haluamme esitellä tuomaristomme kovimpana konkarina Pixeffect:


Moikka!

Olen 27-vuotias pitkän linjan cosplayvalokuvaaja Jyväskylästä. Olen valokuvannut niin kauan, kuin kamera on pysynyt kädessä, ja cosplayta olen kuvannut noin kymmenen vuotta. Kuvissa katson eniten kokonaisuutta – tärkeintä on, että tarina, tunne ja tunnelma välittyy. Luovat ratkaisut miljöössä ja editissä ovat ehdotonta plussaa.

Tsemppiä kaikille!

Scroll to Top