Pohjoisten conien kyhääjät ry, tuttavallisemmin Pocky ry, on oululainen yhdistys, jonka pääasiallinen tehtävä on järjestää japanilaiseen populaarikulttuuriin keskittyvää Matsuconia. Yhdistys on perustettu vuonna 2015 ja jäseniä on tällä hetkellä noin 30. Ensimmäinen Matsucon järjestettiin Oulun Pohjankartanolla 4.–5.3.2017, toinen 26.-27.5.2018 ja kolmas 3.-4.8.2019.

Pocky ry:n jäsenenä voit vaikuttaa Matsuconin järjestämiseen ja yhdistyksen toimintaan, vaikket olisikaan conitean jäsen. Jäsenmaksu on koko vuoden ajalta 10 euroa. Jos haluat liittyä jäseneksi, täytä sähköinen lomakeLaita sen jälkeen sähköpostia osoitteeseen jäsenvastaava@matsucon.fi. Jäsenvastaava ilmoittaa sinulle seuraavista kokouksista, joissa jäsenhakemukset hyväksytään. Jäsenmaksun voi maksaa tilille tai käteisellä kokouksessa. Mainitse viestissäsi, jos maksat jäsenmaksun sähköisesti.

Matsuconin jäsenrekisteriä käytetään vain yhdistyksen toimintaan kuuluviin tarkoituksiin, kuten jäsenmaksujen keräämiseen. Henkilötiedot pidetään yksityisinä eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Ohjeet jäsenmaksun maksamiseen:

Saaja: Pohjoisten conien kyhääjät ry

Tilinumero: FI80 574 136 206 496 62

Viesti: Jäsenmaksu Oma Nimi

Summa: 10 euroa