Liput

Matsuconin ennakkolipunmyynti on loppunut.
Lippuja saa tapahtuman ovilta.

Lipunmyyntiajat:
La klo 11-17
Su klo 11-15

Huom! Ainoastaan käteinen! 

Mitä?

Matsucon on pääsymaksullinen tapahtuma, joten tarvitset pääsylipun päästäksesi tapahtumaan. Tapahtumaan myydään kolmea eri lippua: viikonlopun lippu, lauantain lippu ja sunnuntain lippu. Parhaan hyödyn saat koko viikonlopun lipulla, jolla voit osallistua coniin molempina päivinä. Tarvittaessa voit ostaa kuitenkin päiväkohtaisen lipun. Liput ovat sähköisiä PDF-lippuja. Voit tulostaa lipun itse tai näyttää lipun puhelimestasi tai tabletistasi. Tapahtumapaikalla lippua vastaan saat rannekkeen, joka toimii pääsylippuna tapahtuman aikana.

Hinta?

  • Koko viikonlopun lippu ennakkoon 15 €, ovelta 17 €
  • Lauantain päivälippu ennakkoon 10 €, ovelta 12 €
  • Sunnuntain päivälippu ennakkoon 10 €, ovelta 12 € 

Poikkeukset

    • Alle 5-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi yhdessä maksavan huoltajan tai muun aikuisen kanssa.

 

    • Vänkärit, ohjelmanpitäjät ja kutsutut vieraat pääsevät tapahtumaan sisään veloituksetta. Näiden ryhmien edustajille tiedotetaan sisäänpääsystä erikseen.

 

    • Median edustajat voivat hakea etukäteen pressipassia, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn tapahtumaan.

 

  • Vamman, sairauden tai muun terveydellisen syyn johdosta kävijän mukana tulevat avustajat, saattajat tai tulkit pääsevät sisään veloituksetta. Ota lipunmyyntivastaavaan yhteyttä ennen tapahtumaan saapumista (lipunmyyntivastaava@matsucon.fi).

Ostoehdot

Lue huolellisesti läpi alla olevat ostoehdot sekä Kompassin ohjeistukset lipun ostamisesta ennen kuin ostat liput. Muista tarkistaa myös tietosi ennen tilausta.

Maksutapa

Ostamasi liput maksetaan ostoksen yhteydessä Checkout.fi:n tarjoaman maksupalvelun kautta. Ostajan tulee maksaa ostoksensa tarjotuilla nettipankkiyhteyksillä. Huomioithan, että maksuaikaa on ostohetkestä alkaen noin 3-4 tuntia, jonka jälkeen osto peruuntuu automaattisesti ja tuotteet palautuvat myyntiin.

Tuotteet

Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ostoksistasi. Pääsylippu toimitetaan sähköpostiosoitteeseesi sähköisenä PDF-tiedostona. Tulosta lippu tai varaudu esittämään se älypuhelimellasi tai tabletillasi. Liput on yksilöity viivakoodeilla, jotka luetaan tapahtumapaikalla ja vaihdetaan rannekkeisiin. Ranneke toimii pääsylippuna tapahtumaan sen oikeuttaman ajan. Myös lattiamajoituksesta ja aamiaisesta tulee ostaessasi kuittaus sähköpostiisi. Näiden kohdalla keräämme listaa ostaneista. Tilatessasi usealle henkilölle lattiamajoituksen (ja aamiaisen), tulee ilmoittaa kaikkien henkilöiden tiedot tilatessa.

Peruutusaika

Lippujen peruutusaika on 14 vuorokautta ostosta ja päättyy viikko ennen tapahtumaa. Tuona aikana perutuista lipuista maksetaan rahat takaisin ostajan ilmoittamalle pankkitilille. Peruutukset voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen lipunmyyntivastaava@matsucon.fi. Peruttujen lippujen viivakoodit kuoletetaan, jolloin lippuja ei voi enää käyttää. Lippujen peruminen peruutusajan jälkeen ei ole mahdollista.

Samat säännöt koskevat myös lattiamajoituksen sekä aamiaisen perumista.

Lippujen myynti eteenpäin

Voit myydä lippusi eteenpäin. Liput on yksilöity viivakoodeilla, joten alkuperäisen ostajan nimellä lipussa ei ole merkitystä. Mikäli haluat myydä lattiamajoituspaikan eteenpäin, ole yhteydessä meihin sähköpostitse osoitteeseen matsuconfi@gmail.com