Mitä?

Matsucon on pääsymaksullinen tapahtuma, joten tarvitset pääsylipun päästäksesi tapahtumaan. Tapahtumaan myydään kolmea eri lippua: viikonlopun lippu, lauantain lippu ja sunnuntain lippu. Parhaan hyödyn saat koko viikonlopun lipulla, jolla voit osallistua coniin molempina päivinä. Tarvittaessa voit kuitenkin ostaa päiväkohtaisen lipun. Ennakkoliput ovat sähköisiä PDF-lippuja. Voit tulostaa lipun itse tai näyttää lipun puhelimestasi tai tabletistasi. Lippu vaihdetaan tapahtuman ovella rannekkeeseen.

Lippuja myydään tapahtuman ovilla sekä lauantaina että sunnuntaina. Maksu vain käteisellä!

 

Ennakkolipunmyynti Kompassissa päättyi 15.5. kello 23:59. 

Ennakkolipunmyynti Oulun Fantasiapeleissä päättyi 21.5.

Hinta?

  • Koko viikonlopun lippu ennakkoon 15 €, ovelta 17 €
  • Lauantain päivälippu ennakkoon 10 €, ovelta 12 €
  • Sunnuntain päivälippu ennakkoon 10 €, ovelta 12 €
  • Lattiamajoitus ilman aamiaista 7€, lattiamajoitus aamiaisen kanssa 10€

Poikkeukset

  • Alle 5-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi yhdessä maksavan huoltajan tai muun aikuisen kanssa
  • Vänkärit, ohjelmanpitäjät ja kutsutut vieraat pääsevät tapahtumaan sisään veloituksetta. Näiden ryhmien edustajille tiedotetaan sisäänpääsystä erikseen
  • Median edustajat voivat hakea etukäteen pressipassia, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn tapahtumaan
  • Vamman, sairauden tai muun terveydellisen syyn johdosta kävijän mukana tulevat avustajat, saattajat tai tulkit pääsevät sisään veloituksetta. Ota lipunmyyntivastaavaan yhteyttä ennen tapahtumaan saapumista

Ostoehdot

Lue huolellisesti läpi alla olevat ostoehdot sekä Kompassin ohjeistukset lipun ostamisesta ennen kuin ostat liput. Muista tarkistaa myös tietosi ennen tilausta.

Maksutapa

Ostamasi liput maksetaan ostoksen yhteydessä Checkout.fi:n tarjoaman maksupalvelun kautta. Ostajan tulee maksaa ostoksensa tarjotuilla nettipankkiyhteyksillä. Huomioithan, että maksuaikaa on ostohetkestä alkaen noin 3-4 tuntia, jonka jälkeen osto peruuntuu automaattisesti ja tuotteet palautuvat myyntiin.

Tuotteet

Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ostoksistasi. Pääsylippu toimitetaan sähköpostiosoitteeseesi sähköisenä PDF-tiedostona. Tulosta lippu tai varaudu esittämään se älypuhelimellasi tai tabletillasi. Liput on yksilöity viivakoodeilla, jotka luetaan tapahtumapaikalla ja vaihdetaan rannekkeisiin. Ranneke toimii pääsylippuna tapahtumaan sen oikeuttaman ajan. Myös lattiamajoituksesta ja aamiaisesta tulee ostaessasi kuittaus sähköpostiisi. Näiden kohdalla keräämme listaa ostaneista. Tilatessasi usealle henkilölle lattiamajoituksen (ja aamiaisen), tulee ilmoittaa kaikkien henkilöiden tiedot tilatessa.

Peruutusaika

Lippujen peruutusaika on 14 vuorokautta ostosta ja päättyy viikko ennen tapahtumaa. Tuona aikana perutuista lipuista maksetaan rahat takaisin ostajan ilmoittamalle pankkitilille. Peruutukset voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen matsuconfi@gmail.com. Peruttujen lippujen viivakoodit kuoletetaan, jolloin lippuja ei voi enää käyttää. Lippujen peruminen peruutusajan jälkeen ei ole mahdollista.

Samat säännöt koskevat myös lattiamajoituksen sekä aamiaisen perumista.

Lippujen myynti eteenpäin

Voit myydä lippusi eteenpäin. Liput on yksilöity viivakoodeilla, joten alkuperäisen ostajan nimellä lipussa ei ole merkitystä. Mikäli haluat myydä lattiamajoituspaikan eteenpäin, ole yhteydessä meihin sähköpostitse osoitteeseen matsuconfi@gmail.com