Matsucon tarjoaa kävijöilleen tarjouksia hotellihuoneisiin sekä mahdollisuuden ostaa lattiamajoituspaikkoja. 

Hotellit

Voit hyödyntää Matsuconin alennuskoodeja seuraavissa hotelleissa:

Forenom Aparthotel Oulu: (https://www.forenom.com/fi/huoneistohotellit/oulu/forenom-aparthotel-oulu-uusikatu/3452/)

Forenom tarjoaa majoittujilleen 10 prosentin alennuksen kampanjakoodilla. Varaukset tulee tehdä nettisivujen verkkokaupan kautta kampanjakoodilla MATSUCON18 . Alennus muodostuu hinnasta, joka on varaushetkellä voimassa. Varauksen teon yhteydessä on mahdollista ostaa itselleen aamupala. Aamupalan tarjoaa H2O-ravintola, joka sijaitsee Aparthotellin alakerrassa.

Varauksen teon yhteydessä voi valita lisäpalveluina peruutus- ja muutosturvan, jolloin varauksen voi peruuttaa vielä edellisenä päivänä klo 16 mennessä. Muussa tapauksessa varaus on sitova eikä sitä voi peruuttaa kuluitta.

 

Original Sokos Hotel Arina Oulu (https://www.sokoshotels.fi/fi/oulu/sokos-hotel-arina)

Sokos Hotel tarjoaa myös alennuksen Matsuconin kävijöille. Alennuskoodia BMATSUCON2018 pystyy hyödyntämään 26.4.2018 asti.

Alennukset koskevat yhden ja kahden hengen huoneita. Tässä heidän hinnastonsa:

105 e/yhden hengen huone/vrk

120 e/kahden hengen huone/vrk

Hintaan sisältyy aamiainen, iltasauna ja mahdollisuus käyttää kuntoiluhuonetta. Huoneet ovat käytössä tulopäivänä klo 15.00 ja ne luovutetaan lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Hotellin alakerrassa sijaitsee maksullinen parkkihalli.

 

Lattiamajoitus

Matsucon tarjoaa kävijöille mahdollisuuden majoittua lattiamajoituksessa. Lattiamajoitus järjestetään samassa rakennuksessa kuin tapahtuma (Pohjankartanon koulu, navigaattorista riippuen Leevi Madetojan katu 1 tai Suvantokatu 1, 90140 Oulu).

Hinnasto:

Lattiamajoitus 7 e

Lattiamajoitus + aamiainen = 10 e

Lattiamajoituspaikat ovat myynnissä Kompassin kautta.

Lattiamajoituspaikka kattaa vain lauantain ja sunnuntain välisen yön.

 

Lattiamajoitukseen voi saapua lauantaina conin päätyttyä klo 19.00. Majoittuminen tapahtuu luokkatiloissa, jotka jaetaan unisex-huoneiksi sekä miesten ja naisten huoneiksi.

Lattiamajoitukseen tarvitset mukaasi patjan, makuupussin/peiton, tyynyn, pussilakanat ja omat henkilökohtaiset tavarasi. Matsucon ei ole vastuussa varastetuista tai kadonneista tavaroista, joten pidä huolta omaisuudestasi. Majoitusvastaava lähettää lattiamajoitukseen tuleville lisätietoja muista käytännön asioista lähempänä tapahtumaa.

Mikäli sinulle herää kysymyksiä, ota yhteyttä majoitusvastaavaan majoitusvastaava@matsucon.fi