Taidekuja on paikka, jossa taiteilijat ja kävijät kohtaavat. Kujalle kokoontuu eritasoisia harrastajataiteilijoita myymään laidasta laitaan omia tuotoksiaan. Matsuconissa on myös artesaanipöytiä, jotka löydät myyntipöytäsalista. Matsucon toivottaa tervetulleiksi niin luovat taiteilijat kuin kiinnostuneet kävijät.

Aukioloajat:
La klo 11:00-19:00
Su klo 11:00-17:00

Artesaanit

Jasu

https://www.jasuwonderworld.com/index.php/en/

 

Olen Jasu, ammattitaiteilija Rovaniemeltä ja Jasu Wonder World -yrityksen perustaja. Pöydältäni löydät paljon erilaisia tuotteita, joita koristavat pääasiassa eläinaiheiset vesivärimaalaukset. Myös Naruto-fanitaidetta löytyy!

 

Lisan Otuspaja

https://www.lisanotuspaja.com/

Paikalla Matsuconissa vain sunnuntaina.

Myynnissä pörröisiä eläinasusteita! Tule moikkaamaan ja silittämään häntiä! ^.^

 

Taidekujalaiset

SaQe-Art

www.saqe-art.com

 

Eläintaidetta pöydän täydeltä! Pöydässäni majailee paperisia muotokuvia eläinaiheilla ja fanarttien muodossa monessa eri koossa! Pöydälläni on myös fursuit tuotteita kuten häntiä ja korvapantoja. Näiden lisäksi voit löytää avaimenperiä, tarroja, pinssejä, kirjanmerkkejä, kuvamagneetteja sekä massasta rakennettuja koriste-esineitä.

 

Spacefish

https://www.instagram.com/spacefishart/

 

Värikkäitä yksisarvisia, demonillisia otuksia ja creepejä pääkalloja! Teemani pyörivät söpön ja creepyn fantasian ympärillä. Tuotteitani ovat mm. mukit, tarrat ja printit!

 

Elontaival

http://instagram.com/elontaival

 

Elontaival on pohjoisesta kotoisin oleva kuvataiteilija jota inspiroivat luonto, kaupungin yöt ja matkoilla nähdyt asiat. Hänen tuotteistaan löytyy sekä originaalia että myös fanitaidetta, joten varmasti jokaiselle jotain.

 

Sebsbucket

https://linktr.ee/sebsbucket

 

Hei, olen freelance-illustraattori itäisestä Suomesta. Olen suuri Kingdom Hearts -fani, mikä näkyy erittäin laajalti työskentelyssäni taiteen parissa. Tule vilkaisemaan pöydältäni, mitä aarteita sieltä saattaisikaan löytyä! May your heart be your guiding key.

 

Kisuette

https://www.instagram.com/kisuette/

 

Valikoimistani löytyy söpöjä okkultismikissoja ja mm. Nintendo-fanitaidetta erilaisen pienen sälän ja printtien muodossa.

 

Kristmarian

https://www.instagram.com/kristmarian/?hl=fi

 

Heippa! Pöydästäni löytyy eläinaiheista taidetta niin printteinä, charmeina, pinsseinä kuin tarroinakin. Mukaan mahtuu myös fanitaidetta muun muassa Hopeanuolesta ja Pokemonista. Nähdään conissa!

 

Reshi

https://twitter.com/reshi_art

 

Valikoimastani löytyy kaikenlaista söpöä, kimaltavaa ja värikästä fanarttia sekä jonkin verran originaalitaidetta! Tervetuloa ostoksille tai muuten vain katselemaan ja vaihtamaan kuulumisia.

 

Koomalaama, Sudenhuuto, Tikaka

 

 

Sudenhuuto, Koomalaama ja Tikaka ovat yhdistäneet voimansa (ja pöytänsä) Matsuconiin! Originaalitöistä löytyy niin realistisia eläinkuvituksia, kalloja kuin söpöjä eläinhahmojakin. Fandomtuotteitakin on tarjolla noin kahdestakymmenestä eri fandomista (Love Live, Pokemon, Okami…). Tule moikkaamaan!

 

Riikkiskiikkis

https://www.instagram.com/riikkiskiikkis/

 

Erikokoisia printtejä, tarroja sekä pinssejä, joissa tulee näkymään hassuja hahmojani ja sekä fanarttia, lähinnä peleistä, joissa on oma suloinen twistinsä! Tervetuloa tutustumaan!

 

Mandartine ja ufowitch

https://www.instagram.com/mandartine/ https://www.instagram.com/ufowitch/

 

Mandartine: Hellow fellow ystävä! Lapinmandariini lapsukainen täällä. Aloin piirtämään itsenäisesti noin 5 vuotta sitten ja kehittämään luovaa puoltani ja taitojani taiteilijana. Piirrän digitaalisesti sekä traditionaalisesti ja harrastan omien hahmojen piirtämistä ja kehittelyä. Omalla sivullani tulet näkemään eniten omia hahmojani, sillä ovathan ne minulle niin rakkaita. Allergisia reaktioita mandariinina en aiheuta onneksi kenellekään, joten kaikki ovat tervetulleita ostamaan ja katselemaan taidettani!

Ufowitch: Hellurei! Meikäläistä voi kutsua ufoksi. Kotikoloni on Tampereella ja opiskelen lukiossa! Tykkään katsoa animea ja lemppari onkin jo monta vuotta ollut Osomatsu-san. Mä tykkään piirrellä digitaalisesti aikalailla päivittäin! Pidän myös suolasista herkuista, eläimistä sekä kaiken näkösistä kasveista. Rakastan neonvärejä, ja se tulee näkymään meikäläisen piirroksissa! Tervetuloa moikkaamaan, tämä ufo ei sieppaile ketään nääs!

 

Banda ja Mekuvi

https://www.deviantart.com/bandadai

https://www.deviantart.com/mekuvi

Graafisen alan kaksikko, joka viihtyy piirtämisen ja videopelien ääressä. Fandomeja kummallekkin on kertynyt vuosien aikana laidasta laitaan ja taidekujailua ollaan harrastettu yhdessä useamman vuoden ajan.  

 

Taitama: Sepi, Ötö ja Inari

https://www.instagram.com/art_taitama/

 

Taitama on kolmesta oululaistaiteilijasta koostuva poppoo.

Ryhmään kuuluu Sepi, Ötö ja Inari, joilla jokaisella oma tunnistettava kädenjälkensä.

Tykkäämme piirtää sekä orginaali- että fanitaidetta (mm. Pokémon, Ginga) digitaalisesti tai perinteisin menetelmin, kuten vesiväreillä ja musteilla.

Tällä hetkellä valikoimaamme kuuluu siis erillaiset printit, tarrat, avaimenperät, kännykkäkorut, pinssit jne. Tervetuloa tutustumaan!

 

veleho

 

 

Olen 17-vuotias harrastelija-artisti Oulusta ja osallistun taidekujalle ensimmäistä kertaa! Pöydältäni voi löytää suurimmaksi osaksi fanarttia erinlaisten printtejen, tarrojen ja korttien muodossa. Tulkaa ihmeessä kurkkimaan ja juttelemaan 😀

 

inka tuulia

https://www.instagram.com/inkatuulia_art/

 

Olen 17- vuotias taidelukiota käyvä nuori. Taide on ehdottomasti rakkain harrastukseni ja toivoisin siitä itselleni ammattia tulevaisuudessa. Käytän töissäni pääosin vesivärejä ja puuvärejä. Myyn tapahtumassa mm. tekemiäni pinssejä, tarroja ja printtejä. :–)

 

Retku/Renotus

https://retkukanniainen.wixsite.com/retku

 

Morge! Reetta Kanniainen a.k.a Retku/Renotus. Oululainen taiteilija ja graafikko ammatiltani. Olen sekatekniikan käyttäjä, eli teen sekä perinteistä että digitaalista taidetta.

 

Muuta huomioitavaa

  • Matsucon ei tarjoa rannekkeita taidekujalaisille, eikä heillä ole myöskään oikeutta greenroomiin
  • Taidekujalaisilla ja artesaaneilla on mahdollisuus viedä tavaroitaan säilytykseen lauantai-sunnuntai väliseksi yöksi tapahtumapaikassa olevaan lukittuun tilaan
  • Maksutapa: Pöytämaksut maksetaan etukäteen tilisiirrolla
  • Jos joudut perumaan taidekuja- tai artesaanipaikan, ilmoita siitä lauantaihin 13.7. mennessä osoitteeseen taidekujavastaava@matsucon.fi. Mikäli et ilmoita peruvasi pöytäpaikkaa, joudut silti maksamaan pöydästä. Ilmoittamalla ajoissa joku muu voi saada pöytäpaikkasi

 

Mikäli taidekujaan tai artesaaneihin liittyen herää kysymyksiä tai kaipaat lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä Matsuconin taidekujavastaavaan osoitteessa taidekujavastaava@matsucon.fi