Taidekuja

 SaQe-Art www.saqe-art.com

SaQe-Art -tuotteiden tekijä on Etelä-Lapista kotoisin oleva taitelija, joka nykyään vaikuttaa Oulussa. Olen pääsääntöisesti itseoppinut, mutta olen myös käynyt taideopintoja koulutuksieni yhteydessä. Ikäni olen tehnyt paljon luovia projekteja, joihin ammennan inspiraatiota eläimistä, eritoten koirista ja tietenkin luonnosta. Pöydältäni löydät käsitöitä unensieppajien muodossa sekä koruja. Paperitaiteen puolelta löydät mm. kirjanmerkit, postikortit ja kolmiuloitteiset eläin – ja fanitaide muotokuvat monessa eri koossa. Minulle voi jättää myös tilaustyöpyyntöjä eläinmuotokuvista!

Tikaka www.notrollhere.com

Conikauden sarastaessa Tikaka kömpii talvipesästään tutkimaan paikallisten conien taidekujailmoituksia ja haukkana saalistaa parhaat conit ohjelmistoonsa, aloittaen vuoden taiteilurupeaman. Tämä kahvinkatkuinen otus ammentaa vuosien taidekujakokemuksella inspiraatiota niin klassikkoanimeista kuin kauden tuoreista uutuuksistakin, toisinaan palaten pitempiaikaisen intohimonsa, sarjakuvien pariin. Tikaka koristaa taidekujapöytänsä printeillä, korteilla, lehdyköillä sekä kaikenkarvaisilla oheishyödykkeillä joilla houkutella iloista conikansaa pöytänsä ääreen.

 Ana kolaholismi.deviantart.com

Olen Ana, parantumaton kolajuomaholisti, joka piirtää koiria ja muita eläimiä. Harrastan myös käsitöitä esimerkiksi pehmolelujen ompelun muodossa. En ole vielä kovin kokenut anime-/mangafani mutta olen pikkuhiljaa tuonut fan artia mukaan tavanomaisempien töideni sekaan. Tulkaa ihmeessä moikkaamaan taidekujalle!

 Koomalaama kata-elf.deviantart.com

Pöydältäni tulet löytämään paljon erilaista fandom-kamaa (erityisesti Pokemon) sekä söpöjä eläinhahmoja kuten siilejä ja kissoja. Nopeimmille tarjolla myös pari viimeistä kappaletta sarjakuvalehtistä oululaisten siilien elämästä!

 Ririo captainanemic.deviantart.com

Tervetuloa tutustumaan piirtämääni fanarttiin, originaaleihin, tarroihin ja postikortteihin! Valikoimassani on animesta kuin peleistäkin fanarttia, mutta myös TV-sarjat ovat löytäneet tiensä piirrustuksiini. Ja jos et löydä mieleistäsi myös tilaustyöt ovat mahdollisia!

 Kristmarian kristmarian.deviantart.com

Hei olen Kristmarian ja piirrän elukoita sekä fanitaidetta Hopeanuolesta ja Pokemonista. Kissoja ei voi koskaan piirtää liikaa.

 Mili

Rakastan tehdä käsitöitä. Mikäs sen parempaa kun saa luoda käyttötavaroita rakastamistaan sarjoista, elokuvista ja peleistä. Käytän töissäni paljon kierrätysmateriaalia, näin ollen moni vanha tavara saa uuden elämän käsissäni ja pääsee jälleen hyötykäyttöön.

 Pyrograafikko pyrograafikko.tumblr.com

Pyrograafikko polttokaivertaa puulle sisustus -ja käyttöesineitä fandomien hengessä. Tuotteita löytyy muun muassa Harry Potterista, Skyrimista sekä Lotrista.

 Kvartsi cosplay kvartsicosplay.tumblr.com

Kvartsi Cosplay valmistaa käsintehtyjä ja yksityiskohtaisia taikasauvoja Harry Potter-sarjan tyyliin sekä ylläpitää cosplayteemaista blogia.

 Sherval sherval.deviantart.com

Olen videopelien ja värikkäiden juttujen ylin ystävä ( ja samalla aivan toivoton sokerirotta). Myyn pääasiassa pelien sekä kierrätyksen inspiroimia koruja, koristeita sekä käyttöesineitä. Pöydältäni löydät mm. helmikudottuja rannekoruja, useita erilaisia riipuksia, avaimenperiä sekä kierrätyskankaista valmistettuja kauppakasseja. Piippurassiset Pokemon-veistokset ovat täällä jälleen! Tule katsomaan, mitä Pokemon Sun & Moon ovat tuoneet tullessaan!

 Hirnuperna hirnuperna.tumblr.com

Vesivärein sekä digitaalisesti toteutettuja töitä erinäisistä fandomeista luistelusta idolityttöihin. Huom. Kujalainen ei valitettavasti pääsekään taidekujalle myymään.

 Tammukka tammukkasart.tumblr.com​

Hiiohoi halojatapäivää! Olen tammukka, käsityötaustan omaava taiteilijanvätys jonka pöydältä löytyy milloin mitäkin aina digitaiteesta spraymaalauksiin ja käsitöihin asti. Tälle hepulle ominaista on kaikesta uudesta innostuminen joten pöydältäni löytyy joskus jos jonkinmoisia kokeiluja. Nähdään Matsuconissa, tule rohkeasti moikkaamaan!

 Roska roskalava.deviantart.com

Olen Torniosta tuleva taideopiskelija ja tuon mukanani mm. printtejä, mukeja ja avaimenperiä. Teen pääasiallisesti fanarttia ja fandomeihini kuuluu esimerkiksi Overwatch, Jojo ja BNHA. Nähdään conissa!

 Jwatt @121jigs

Kutsumanimeni on Jwatt. Silloin tällöin teen videopelejä. Ennen minua viehättivät erityisesti pixel art, chiptune, ja arcade-pelit teknisine rajoituksineen. Myöhemmin olen kiinnostunut lisäksi animaatiotekniikoista, kivoista käyttöliittymistä, ja tarinankerronnasta puhtaan interaktiivisuuden kautta.

Nykyinen peliprojektini on Summon, johon päädyin keräilymonsterit ja roolipelit edellä. Tajusin tykkääväni erityisesti suunnitella hahmoja sekä tutkia niiden käytöstä kummallisissa tilanteissa. Olen myös harkinnut sitä, että mitä jos videopelit voiskin olla kivoja kokemuksia, jotka ottaa erilaiset pelaajat sekä pelityylit huomioon.  Summon on sillä tavalla oma mangum opukseni, että sen estetiikassa yhdistyy palasia kaikesta luovasta, mitä olen tehnyt. Nappaa Matsuconista demo ja liity mukaan. Definitive promo web sight: http://summon.space/

 BORB @Perde_T

hOI! Mää oon Perttu. Aiemmin kerroin tarinoita sarjakuvilla, nykyisin videopeleillä. Tätäkin lukiessasi oon varmaankin tekemässä isointa projektiani tähän mennessä – yliopistomaailmaan sijoittuvaa paint and click (sic) -seikkailupeliä nimeltä UTC! Siinä tutustutaan hieman Oulua muistuttavaan yliopistoyhteisöön, jossa pääsee mm.

  •  hengailemaan kiltahuoneella
  • menemään luennoille, tai sitten ei.
  • osallistumaan yliopistonlaajuiseen salaliittoon…?
  • olemaan ratkasematta yhtään puzzlea ja sen sijaan vaan prokrastinoimaan koko pelin läpi.

Pelinkehitystä voipi seurata esim Twitterissä (@Perde_T) ja Tumblrissa http://utc.space/.

 Aloituspiste aloituspiste.tumblr.com
Aloituspiste on kahdeksan hengen porukka Tornion amk:ssa opiskelevia ykkösvuoden taiteilijoita, jotka tuovat Matsuconin taidekujalle monimuotoista taidetta printtien, kirjanmerkkien, lasinalusten, vihkojen ja monen muun materiaalin muodossa. Pöydästämme löytyy niin fanarttia kuin originaaliakin taidetta.