Työvoimahaku Kompassin kautta sunnuntaihin 7.7. klo 23:59 asti.

Matsucon ei rakenna itse itseään, vaan viikonloppuna tapahtumassa työskentelee noin viisikymmentä vapaaehtoistyöntekijää, eli vänkäriä. Vänkärinä pääset toimimaan tapahtuman erilaisissa tehtävissä, joita on tarjolla laidasta laitaan. Aiempaa kokemusta ei tarvita, vaan hyvä asenne ja sitoutuminen riittävät!

Etsimme väkeä erityisesti cosplayhin, ensiapuun, huoltoon, järjestyksenvalvojiksi, kirppikselle, logistiikkaan, valokuvaukseen ja yleisvänkäreiksi.

Työvoimana työskentelet tapahtumassa 8 tuntia viikonlopun aikana. Työpanostasi vastaan saat ilmaisen sisäänpääsyn, naposteltavaa ja juotavaa greenroomista, halutessasi ilmaisen lattiamajoituksen, sekä conpaidan!

Pyrimme ottamaan toiveesi työajan sijoittelussa huomioon parhaamme mukaan. Joihinkin tehtäviin on erityisvaatimuksia: alaikäiset eivät esimerkiksi voi käsitellä rahaa tai toimia järjestyksenvalvojana ja ensiavussa. Huomioithan myös, että vaikka asu on vapaa, jotkin cosplayasut saattavat vaikeuttaa tehtävien hoitamista, joten käytäthän omaa harkintaasi.

Jos sinulla heräsi jotain kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä tyovoimavastaava@matsucon.fi