Työvoimaksi?

Matsuconin Työvoimahaku on nyt auki!

Työvoimahaku jatkuu täyttöhaullisesti! Työvoimahaku sulkeutuu vasta, kun saamme kaikki tärkeät tehtävät täytettyä vänkäreillä.
Hae mukaan Matsuconin työvoimaan!

Työvoimahaku-lomakkeemme löytyy Kompassin palvelimelta. Jotta voit hakea työvoimaan, sinun täytyy luoda ensin käyttäjä-tili sivustolle ja sitten voit täyttää hakemuksen. Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia sivulle, saat sen luotua nopeasti ja helposti täällä.

Työvoiman etuudet

Työvoimaan hakeneet saavat Matsuconissa 2023 :

  • Työtodistuksen Matsuconissa käytetystä työstä
  • Viikonloppurannekkeen tapahtumaan
  • Greenroom-käyttöoikeudet molemmille päiville
  • Matsucon 2023 paidan, 2.10. jälkeen hakeneille EI voida taata paitaa.
  • Aikaisemman sisäänpääsyn tapahtumapaikalle

Matsucon ei rakenna itse itseään, vaan viikonloppuna tapahtumassa työskentelee noin viisikymmentä vapaaehtoistyöntekijää, eli vänkäriä. Vänkärinä pääset toimimaan tapahtuman erilaisissa tehtävissä, joita on tarjolla laidasta laitaan. Aiempaa kokemusta ei tarvita, vaan hyvä asenne ja sitoutuminen riittävät!

Työvoimana työskentelet tapahtumassa 8 tuntia viikonlopun aikana.

Pyrimme ottamaan toiveesi työajan sijoittelussa huomioon parhaamme mukaan. Huomioithan, että joihinkin tehtäviin on erityisvaatimuksia. Alaikäiset eivät esimerkiksi voi käsitellä rahaa tai toimia järjestyksenvalvojana ja ensiavussa. Huomioithan myös, että vaikka asu on vapaa, jotkin cosplay-asut saattavat vaikeuttaa tehtävien hoitamista, joten käytäthän omaa harkintaasi.

Jos sinulla heräsi jotain kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä tyovoimavastaava[at]matsucon.fi