Työvoimaksi?

Matsuconin Työvoimahaku on nyt auki!

Työvoimahaku on auki 14.9 – 14.11.2022 välisen ajan, joten
Hae mukaan Matsuconin työvoimaan!

Vänkäriksi hakeminen vaatii sisäänkirjautumisen Kompassi-sivustolle. Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia sivulle, saat sen luotua nopeasti ja helposti täällä.

Matsucon ei rakenna itse itseään, vaan viikonloppuna tapahtumassa työskentelee noin viisikymmentä vapaaehtoistyöntekijää, eli vänkäriä. Vänkärinä pääset toimimaan tapahtuman erilaisissa tehtävissä, joita on tarjolla laidasta laitaan. Aiempaa kokemusta ei tarvita, vaan hyvä asenne ja sitoutuminen riittävät!

Työvoimana työskentelet tapahtumassa 8 tuntia viikonlopun aikana. Työpanostasi vastaan saat ilmaisen sisäänpääsyn, naposteltavaa ja juotavaa greenroomista, ilmaisen lounaan lauantaiksi sekä conipaidan!

Pyrimme ottamaan toiveesi työajan sijoittelussa huomioon parhaamme mukaan. Huomioithan, että joihinkin tehtäviin on erityisvaatimuksia. Alaikäiset eivät esimerkiksi voi käsitellä rahaa tai toimia järjestyksenvalvojana ja ensiavussa. Huomioithan myös, että vaikka asu on vapaa, jotkin cosplay-asut saattavat vaikeuttaa tehtävien hoitamista, joten käytäthän omaa harkintaasi.

Jos sinulla heräsi jotain kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä tyovoimavastaava[at]matsucon.fi