Hyvää tapaninpäivää!

kirjoittaja

in

Ainakin Macchan on jo avannut kaikki lahjansa. Macchanin mielestä kirjoja ja pelejä sisältävät kovat paketit ovat aivan yhtä mukavia kuin pehmeät paketit, joista voi paljastua vaikka lämmin villapaita.

Macchan odotti lahjojen avaamista paljon, mutta vielä enemmän hän odottaa cosplaykisojen näkemistä! Matsuconissa järjestetään nimittäin kaksi cosplaykilpailua, Hall Cosplay ja poseerauskilpailu. Molemmat kisat järjestetään lauantaina 4.3.

Hall Cosplay -kilpailun kisaajat valitaan lauantaina conipaikalla olevista cossaajista. Kisaan kuuluu puvun ennakkotuomaroinnin lisäksi lavaosuus, jossa poseerataan yleisölle. Poseerauskilpailuun on sen sijaan ennakkoilmoittautuminen, joka avataan tammikuun aikana. Poseerauskilpailussa puvun ei tarvitse olla itse tehty, sillä hahmouskollisin poseeraaja voittaa.

Tämän lisäksi meillä on ilo julistaa kunniavieraamme! Matsuconissa nähdään nimittäin Cosplay Tour Europe -dokumentti, joka syventyy eurooppalaisen cosplayn olemukseen. Dokumentin jälkeen kävijät voivat kysellä kysymyksiä dokumentin tekijöiltä.

Lisää infoa cosplaykisoista ja kunniavieraasta tulee nettisivuillemme myöhemmin!


Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *