Majoitusasiaa!

Matsuconin kävijöiden ei tarvitse nukkua taivasalla, sillä meillä on tarjolla useita majoitusvaihtoehtoja.

Hotellimajoitusta kaipaaville löytyy alennuskoodi Cumulus Ouluun sekä Sokos Hotel Arinaan, jotka molemmat sijaitsevat noin kilometrin päässä tapahtumapaikasta. Lisätietoja ja varausohjeet voit katsoa täältä.

Tämän lisäksi järjestämme lattiamajoituksen Pohjankartanon koululla eli aivan tapahtumapaikalla! Lattiamajoitus maksaa 5 euroa ja mukaan tarvitset oman patjan ja muut yöpymisvälineet. Tarjoamme lisäksi aamiaista vain kolmen euron hintaan. Lattiapaikat tulevat myyntiin samalla kuin liputkin. Paikkoja on rajoitettu määrä, joten kannattaa olla nopea!

Valokuvan on ottanut taidekuja- ja kunniavierasvastaavamme Edelyne!


Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *