Aprillia, aprillia! / April april din dumma sill!

Matsucon ei muutu Matsucåniksi, niin kuin jotkut jo ehkä hoksasivatkin. Olemme kuitenkin sitä mieltä, että ruotsinkielisiä voisi huomioida Suomen coneissa enemmän. Siksi nettisivuillamme on vastaisuudessakin informaatiota Matsuconista ruotsiksi, ja lisäksi olemme avoimia ruotsinkieliselle ohjelmalle. Toivottavasti saamme sitä ensi Matsuconiin! Tietenkin myös esimerkiksi englanninkielistä ohjelmaa saa ehdottaa. Kannattaa pysytellä kuulolla, sillä seuraavan Matsuconin päivämäärä julkaistaan toukokuun loppupuolella.

Valitettavasti emme pidä kesällä rapujuhlia, mutta sen sijaan järjestämme piknikin. Olette siis kaikki tervetulleita Natsu-Matsuun, Matsuconin omaan kesäjuhlaan! Emme taida saada Basshunteria esiintymään, mutta jotakin muuta hauskaa keksimme kyllä. Ilmoitamme piknikin ajankohdasta myöhemmin.

***

Matsucon blir inte Matsucån, det kunde somliga kanske läsa upp. Vi anser i alla fall att svenskspråkiga människor skulle tänkas på mer i finska konventen. Därför skulle vi ha svensk information om Matsucon på våra webbsidor i framtiden. Vi tar också gärna emot svenskspråkigt program. Hoppas vi får det nästa år! Naturligtvis är engelskspråkigt program också helt okej. Följ nyheterna eftersom datumens av nästa års Matsucon uppges i slutet av maj.

Tyvärr organiserar vi inte kräftfesten i sommar – i stället ska vi ha en picknick. Vi välkomnar ni alla till Natsu-Matsu, Matsucons egen sommarfest! Vi kanske inte får Basshunter som uppträdare, men vi ska säkert hitta på något annat roligt att göra. Tidpunkten anger vi senare!


Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *