Hae Matsuconin coniteaan + rekry-ilta!

We want you! Matsuconin suunnitteluun ja toteutukseen tarvitaan paljon osaavia ja innokkaita harrastajia. Haluaisitko olla osa meitä? Pestejä on tarjolla muun muassa grafiikkaan, markkinointiin ja tiedottamiseen liittyen. Myös Matsuconin eri pisteille, muun muassa kirppikselle, taidekujalle, infoon ja narikkaan, etsitään vastaavia. Myös vanhat conitealaiset hakevat pesteihin, ja conitean päättää Pocky ry:n jäsenistö. Kaikilla on siis tasavertaiset mahdollisuudet päästä mukaan!

Matsuconin coniteaan voit hakea alla olevalla lomakkeella. Hakijoiden tulee joko olla Pocky ry:n jäseniä tai liittyä jäseneksi viimeistään ennen Pocky ry:n kevätkokousta (11.5.), jossa conitea valitaan. Pocky ry:n jäsenenä voi vaikuttaa conin asioihin kokouksissa, vaikka conitea-paikkaa ei olisikaan. Liittymisohjeet löytyy täältä. 

Hakulomakkeeseen pääset tästä! 

Järjestämme rekry-illan lauantaina 6.5. klo 17–21 Höyhtyän Välkkeellä. Illan aikana edellinen conitea esittäytyy ja esittelee eri pestien sisällön, ja kertoo tarkemmin siitä, miten uusi conitea valitaan. Kiinnostuneet voivat esittää kysymyksiä pesteistä ja ehdottaa uusia ideoita ensi vuodelle. Rekry-illan aikana on kätevää liittyä Pocky ry:n jäseneksi. Coniteaan voi silti hakea, vaikkei rekry-iltaan pääsisikään. Voit myös tulla vain viettämään iltaa kanssamme lautapelien ja hengailun parissa! Facebook-tapahtumaan tästä.


Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *