NatsuMatsu 26.7.

kirjoittaja

in

 

Vuoden 2018 Matsuconiin on vielä aikaa, mutta onneksi conitunnelmaa voi kokea jo aiemmin. Pocky ry järjestää piknikin keskiviikkona 26.7. kello 16.00 alkaen Ainolan puistossa Pohjois-Pohjanmaan museon takapihalla. Kesäinen NatsuMatsu on rentoon oleskeluun keskittyvä tapahtuma, johon kuka tahansa halukas saa vapaasti tulla mukaan!

Vaikka mitään pakollista ohjelmaa ei olekaan, tapahtumassa on silti suunniteltua tekemistä. NatsuMatsussa pelataan esimerkiksi animemölkkyä, jossa pelaajat voivat kaataa itselleen kaartin animehahmoja. Illan aikana on luvassa myös muuta vapaaehtoista ohjelmaa. Piknikhengen mukaisesti jokainen tuo omat eväät mukanaan, mutta Pocky ry:n puolesta paikalla on tarjolla jääteetä ja vettä.                       

 

Matsucon 2018 is still a way off, but luckily you won’t have to wait quite that long to get in the con mood again. Pocky ry is organizing a picnic on July 26th (Wed) from 4PM onward at Ainola Park, behind the Northern Ostrobothnia Museum. The summery NatsuMatsu is a casual hang-out event that anyone is free to join in on!

Although there is no set obligatory program for the event, there is still a slew of activities to choose from. At NatsuMatsu you can, for example, play an anime version of mölkky, in which players knock down a bunch of anime characters. This, along with all other activities during the evening, are all open to participation. Going along with the picnic spirit, everyone will bring their own snacks but Pocky ry will be there to provide iced tea and water to all visitors.


Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *