Matsuconin adventtikalenteri: luukku 4

Joulutervehdys

Joulu sekä uusi vuosi lähestyvät hyvää tahtia. Näitä odotellessa moni miettii joulukiireiden ohessa, millaisia kokemuksia kuluva vuosi on tuonut ja asettaa erilaisia tavoitteita seuraavalle vuodelle. Matsuconin osalta kuluva vuosi on ollut pitkän työn ensimmäinen piste, sillä pari vuotta suunniteltu tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa. Seuraavaa Matsuconia ei onneksi tarvitse odottaa useampaa vuotta, sillä seuraavahan on jo ensi keväänä 26.-27.5.2018.

Vuodenvaihde tarkoittaa siis myös seuraavan Matsuconin lähestymistä. Alkuvuodesta aukeaa useita erilaisia hakuja tasaiseen tahtiin, sillä alkaahan olla aika hakea seuraavan Matsuconin ohjelmistoa sekä työvoimaa. Näistä tietoa tarkemmin niiden omissa tiedotteissa.

Koko Matsuconin conitean puolesta hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! Tehdään ensi vuodesta vähintään yhtä hyvä!

Terveisin

Matsuconin pääjärjestäjä & Pocky ry:n puheenjohtaja Marko ”mafuko” Saari


Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *