Ohjelmahaku on käynnistynyt

kirjoittaja

in

Ohjelmahaku 4.1.–4.2.2018

Oletko aina halunnut päästä luennoimaan Happosain pantsujen pöllimisfilosofiasta tai Izumin pedagogisista taipumuksista? Haluatko jakaa mielipiteesi uusimman kauden animesta? Tahdotko opettaa muille, kuinka valmistetaan animen övereimmät aseet? Tahdotko tavata muita söpöjen animetyttöjen faneja? Matsucon hakee nyt ohjelmaa vuoden 2018 tapahtumaan.

Tapahtumaan haetaan ensisijaisesti animeen, mangaan, cosplayhin ja muuhun japanilaiseen populaarikulttuuriin liittyvää ohjelmaa. Ohjelmatyyppejä voivat olla esimerkiksi luennot, paneelit, keskustelupiirit, työpajat, erilaiset cosplayohjelmat, pelit, kilpailut ja miitit. Myös uudenlaisia ohjelmatyyppejä voi ehdottaa, mutta niitä tulee perustella ja kuvailla tarkasti.

Ohjelmaa voi tarjota lomakkeen kautta. Ohjelmahaku päättyy sunnuntaina 4.2. kello 23:59. Tutustuthan Ohjelma-sivulta löytyviin ohjeisiin ennen ohjelmasi tarjoamista. 

 


Kommentit

7 vastausta artikkeliin “Ohjelmahaku on käynnistynyt”

 1. Oisko kiinnostusta luentoon Touhou-pelisarjasta ja kenties sen yhteydestä doujin-kulttuuriiin. Voisi olla sellainen ”johdatus Touhouhun” -tason infopaketti niin että voi käydä kaikenikäiset ja tykätä. Lopuksi vinkkaisin hieman myös omasta bullet hell -pelistäni, joka alkaa pikkuhiljaa tulla hyvinkin pelattavaan muotoon.

  Pelailen itse Touhouta Lunatic-tasolla (en kuitenkaan maailmanluokalla kompetitiivisesti) since lukio (nyt olen siinä vaiheessa että fysiikan yo-tutkinnon olen lähes saanut kasaan). Pelit herättävät minussa mielenkiintoa niiden kauneuden vuoksi, ja haluaisin esittää tämän samanhenkiselle yleisölle.

  PS. Touhou-pelisarjan kehittäjä ”ZUN” esiintyy usein oluen kanssa. Sopisiko teemaan, että pukeutuisin jokseenkin kuvan mukaisesti:
  https://static.giantbomb.com/uploads/scale_medium/0/1679/1035334-zun_and_his_beer.jpg
  sippaillen vaikkapa ykkösolutta luennon virvoitusjuomana.

  1. (Avoin kysymys, mahdolliset kävijätkin saa vastata kommenteissa!)

   1. Nita Mäenpää avatar
    Nita Mäenpää

    Hei!
    Kuulostaa oikein hyvältä ohjelmaidealta. Vanhemmat Touhou-pelit ovat voineet jäädä uudemmille harrastajille vieraiksi, joten olisi varmasti hyvä, jos joku pitäisi lähestyttävän perusluennon koko pelisarjasta. Kehotan ehdottomasti laittamaan ohjelmalomakkeen kautta hakuun ohjelmasi: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSemaP_6QhjemFjl3jBChO-Szq_ti9j_RKWjGsexnrSNMGIthg/viewform

    Pukeutumisidea on hauska, mutta joudun kehottamaan jättämään alkoholin siemailun tapahtumapaikan ulkopuolelle. Tapahtumaan on pääsy kaikenikäisillä, joten ohjelmanpitäjät eivät voi esiintyä päihteiden kanssa.

    /Matsuconin viestintävastaava Nita Mäenpää

    1. joo nyt on laitettu virallisestikin ilmo. Kiitos nopeasta vastauksesta!

 2. […] conitean (eli järjestelytoimikunnan) terveiset lukijoille kuuluvat näin: “Ohjelmahaku Matsuconiin on käynnissä 4.2. asti. Ohjelmanpitäjät saavat ilmaisen pääsyn tapahtumaan, greenroomin […]

 3. Riikka Toivanen avatar
  Riikka Toivanen

  Tuleeko ohjelmanhakijoille mitään viestiä, että onko kyseinen ohjelma mukana yms.?

  1. Nita Mäenpää avatar
   Nita Mäenpää

   Hei,
   tulee kyllä. 🙂 Ohjelmahakumme ei ole vielä päättynyt, joten emme ole lukinneet mitään ohjelmia. Kaikki ohjelmaa hakeneet saavat kyllä tiedon ehdotuksensa hyväksymisestä tai hylkäämisestä. Tietoa ohjelmahaun lopputuloksesta voi odotella siinä maaliskuun alkupuolella. Kiitos, kun olet tarjonnut ohjelmaa!

   – Matsuconin viestintävastaava Nita Mäenpää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *