Matsuconin saamasta palautteesta

kirjoittaja

in

Matsuconista on kulunut tovi ja conitea on lueskellut kävijöiden antamaa palautetta läpi. Haluamme vielä kiittää jokaista rakentavasta palautteesta, sen avulla voimme kehittää tapahtumaamme eteenpäin! Haluamme avata yleisimpiä esille tulleita asioita.

Tänä vuonna rikoimme aiemmat kävijäennätykset, Matsuconissa kävi viikonlopun aikana noin 900 kävijää! Huikeaa! 

Tänä vuonna emme valitettavasti saaneet Pohjankartanon kahvilan pitäjiä mukaan Matsuconiin. Tapahtuman aikana toiminut Matsu Cafe sijaitsi hieman kauempana tapahtumapaikalta. Kahvilassa kävi viikonlopun aikana noin 200 asiakasta, josta Show-cosplay-yhdistys OF ry ilahtui kovasti. Samantyylistä kahvilaa toivottiin jatkossakin, lupaamme pitää idean mielessä!

Narikka oli tänä vuonna itsepalveluna valvotun sijaan. Tämä päätös tehtiin vähäisen työvoiman takia, jolloin kaikki rakkaat vänkärit haluttiin sijoittaa muille conin toimivuuden kannalta tärkeisiin pisteisiin. Toivomme että ensi vuonna narikka on mahdollista järjestää valvottuna, kannattaa pitää silmät auki vänkärihakua ajatellen.

Ohjelma on Matsuconissa perinteisesti muiden harrastajien tai vastaavien järjestämää. Tänä vuonna meillä oli paljon ensikertalaisia pitämässä ohjelmaa, ja olemme iloisia että uusia ohjelmanpitäjiä saadaan coneihin. Valittujen Lasten näytelmää kehuttiin, kiitos heille! Mahjongia ja rytmipelejä ei tänä vuonna valitettavasti ollut tuttujen järjestäjien kiireiden vuoksi. 

Matsuconin sosiaalista mediaa ja markkinointia kehuttiin aktiivisesti ja värikkääksi, toisaalta toivottiin persoonallisempaa otetta. Tätä lupaamme kehittää jatkoa ajatellen!

Olemme saaneet useampana vuonna toiveita vaihtuvasta teemasta tai aihepiirin laajentamisesta animen ja mangan ulkopuolelle. Matsucon pitäytyy jatkossakin animen, mangan ja japanilaisen populaarikulttuurin aihepiirissä, selkeä aihepiiri helpottaa esim. ohjelmahakua. Vaihtuvaa teemaa emme koe tarpeelliseksi, mutta otamme mieluusti vastaan ideoita.

Kiitämme vielä jokaista kävijää ja yhteistyötahoa! Palaamme ensi vuonna Pohjankartanolle, jos haluat tulla mukaan niin vastaavahakumme on parhaillaan käynnissä!


Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *