Matsuconin loppuvuodesta

kirjoittaja

in

Olemme viettäneet tänä vuonna hiljaiseloa pandemiatilanteen takia. Vaikka tilanne on tällä hetkellä hyvä, emme valitettavasti ehdi järjestämään uutta mini-Matsua loppuvuoden aikana. Kannustamme jokaista hankkimaan rokotteen ja pesemään käsiä!

Brändikyselyn tulokset käytiin läpi lokakuun alussa. Olemme vastausten pohjalta miettineet mm. uusia tapoja tehdä yhteistyötä oululaisten yritysten kanssa ja miten kehittäisimme nykyistä ohjelmistoa vielä paremmaksi.
Kiitos vielä kaikille vastanneille!

Matsuconia järjestävän Pohjoisten conien kyhääjät RY:n vuosikokous pidetään marras-joulukuun aikana. Vuosikokous on kaikille avoin ja se pyritään pitämään kasvotusten etäyhteyden lisäksi. Jos haluat tulla järjestämään Matsuconia, tai yhdistyksen hallituksessa toimiminen kiinnostaa, olet lämpimästi tervetullut kokoukseen!
Kokouksen paikka ja aika tiedotetaan myöhemmin.

Nettisivut on uudistettu kesän aikana ja niissä on kiinnitetty huomiota saavutettavuuteen.


Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *