Jatkuva ohjelma

Aarrejahti

La klo. 10:00- 18:00, Su klo. 11:00 – 15:00
Aarrejahti on leikkimielinen kilpailu, jossa suoritat erilaisia conittamiseen liittyviä tehtäviä ympäri Matsuconia! Osallistua voit sunnuntaihin kello 15 asti pyytämällä tarkemmat ohjeet ja tehtävät tapahtuman infopisteestä.

Karaoke

La klo. 10:00 – 16:00, Su klo. 11:00 – 17:00
Karaokehuoneessa voit laulaa yksin tai kaverin kanssa tuttuja biisejä animesta ja peleistä, sekä muita japanilaisia ja korealaisia kappaleita.

Lautapelihuone

La klo. 14:00 – 18:00, Su klo. 14:00 – 17:00
Oulun yliopiston lautapelikerho CRYO pitää jälleen pelihuonetta Matsuconissa läpi tapahtuman! Tarjolla on lautapelejä laidasta laitaan, ja pelaamaan voi tulla yksin tai yhdessä.

Mahjong-piste

La klo. 10:00 – 18:00, Su klo. 11:00 – 17:00
3. kerros

Mahjong on vanha aasialainen uhkapeli. Nykyaikana euroopassa peliä ei pelata kuitenkaan enään rahasta vaan pelillä on nykyään enemmän harraste tai turnauspelin maine. Mahjongia voisi kuvailla pokerin tyyliseksi peliksi jota pelataan rummikub tyylisillä nappuloilla. Mahjongissa kierrokset on pitempiä, kuin pokerissa ja siinä tavoitellaan enemmän keskimääräistä korkeaa sijoitusta, kuin yksittäisen pelin voittoa. Olemme edustamassa Most Casual Mahjong Clubia, joka on Oulun mahjong seura. Mikäli kokeilemisen jälkeen pelaaminen innostaa, kysele asiasta lisää niin voimme esitellä teidät meidän Discord-serverillemme jota kautta voi udella lisää viikottaisista peleistä. Peli sopii kaiken ikäisille, tervetuloa mukaa kokeilemaan!

Roolipelihuone

La klo. 10:00 – 18:00
Takeo, pikkuinen kaupunki Sisemmänmeren rannalla ja yksi harvoista pääsyistä Tenmein saaristoon kaukaisessa Kozakuran maassa.
Mutta nyt uneliaan kaupungin asukkaat ovat heränneet hyvin sekaiseen ja kaoottiseen aamuun. Kuvernööri Rokuda Kazuki on löydetty kuolleena linnoitetusta kartanostaan. Provinssin Daimyo syyttää naapuriprovinssin virkaveljeään vehkeilystä ja kerää sotilaita. Innokkaat maattomat Roninit kerääntyvät pikkukaupunkiin palkkasoturipestien toivossa. Ilmapiiri on kireä ja yksikin väärä liike väärässä paikassa voi aiheuttaa vakavia seuraamuksia ja miekkojen esiin vetämistä.

Tähän yhtäkkiä räjähdysalttiiseen pikkukaupunkiin saapuu vaeltava joukkio. Jotkut heistä ovat samuraita soturin pyhiinvaelluksella, jotkut taas yksinkertaisia palkkionmetsästäjiä etsimässä seuraavaa tienestiä. Joku on klaanistaan karannut ninja, toinen ehkä varas. Joku saattaa olla myös velho Kozakuran erilaisita taikuusperinteistä tai kenties joku on pyhiinvaelluksella oleva munkki tai jopa ylimaallisia voimia kutsuva pappi. Kaikki on kutsuttu paikallisen suuren temppelin papin toimesta, joka pyytää apua Takeota kohdanneiden onnettomuuksien selvittämisessä.

Sinä olet yksi tämän vaeltavan joukon jäsenistä.

Roolipeli Dungeons & Dragonsin 5-laitoksen säännöillä kaukaisessa Kozakuran maassa. Noppia, kyniä ja kuvailua. Aloittelijoille ystävällinen, Roolipelien ei edes tarvitse olla ennestään tuttuja. Luvassa on seikkailua, taikuutta, suhisevia katanoita, vaarallisia vastustajia, pöhköjä öykkäreitä ja kissahenki.

Varaa aikaa. Peli kestää pitkään.

Roolipelikerho Luola toivottaa: Tervetuloa kokeilemaan!

Valokuvauspiste

La klo. 10:00 – 16:00, Su klo. 11:00 – 15:00
Valokuvaus pisteellä kuvaa Juuso Lampela, Jenna Keränen sekä Lotta Ylander.
Valokuvaus pisteellä voit ikuistaa cosplaytunnelmaa itsestäsi tai ryhmästäsi. Valokuvauspiste on toteutettu yhteistyössä OSAOn kanssa.