Kujalaiset


Agressivpastel

Artistin sivut: www.instagram.com/agressivpastel

Pöydältä löytyy tarroja, avaimenperiä, pieniä printtejä ja rannekoruja! On orginaalia taidetta, mutta paljon myös fanarttia (esim. Genshin impact, Honkai starrail, Botw ja Totk)


aikakuu

Artistin sivut: aikakuu.tumblr.com

Hei! Teen lähinnä fanitaidetta erilaisista sarjoista ja peleistä, joista muutamina mainittakoon Jojo’s Bizarre Adventure, Genshin Impact, Monster ja SAW! Pidän myös kauhuteemoista ja visual keistä! Tule moikkaamaan! ☆〜(ゝ。∂)


ArskaParsa

Artistin sivut: www.instagram.com/arskaparsa


Astermorn

Artistin sivut: https://www.etsy.com/shop/Astermorn

Hei! Olen Astermorn, Alankomaalainen artisti ja tatuointioppilas vierailen conissa Oulussa ensimmäistä kertaa! Pöydässäni on valikoima kaikenlaisia ​​fandomeja sekä anime- että western-vaikutteisia, mutta päänähtävyys on alkuperäiset taideteokset, joita löydät esimerkiksi tarroina, emalipinnoina ja kauniina risoprintteinä. Alkuperäisten teosteni teemoja ovat astrologia, kiinalaiset horoskoopit ja söpöt tytöt. Tule moikkaamaan!


claimtheskies

Artistin sivut: https://www.instagram.com/claimtheskies

Moikka! Piirrän sekä fanitaidetta että originaalia tuotantoa sarjoista, peleistä ja aiheista, jotka kulloinkin kiinnostavat. Taiteessani näkyvät usein monenlaiset eläimet sekä kasvit. Pöydältäni tulee löytymään mm. printtejä, tarroja, avaimenperiä, uchiwa-viuhkoja sekä kangaskasseja. Nähdään Matsuconissa!


Darling Teatime

Artistin sivut: https://www.instagram.com/darlingteatimecrafts_/

Darling Teatime on Suomalainen 3D printattuihin koruihin ja asusteisiin erikoistuva brändi. Kaikki valmistamani tuotteet ovat syntyneet rakkaudesta japanilaiseen katumuotiin ja söpöihin asioihin, arjen piristämistä unohtamatta!


Edeave

Artistin sivut: https://www.instagram.com/edeave_art

Edeavelta löydät peleistä ja animesta inspiroitunutta taidetta, muun muassa printtejä, charmeja, pinssejä, kirjanmerkkejä ja omakustanne sarjakuvia. Tervetuloa tutustumaan!


FeelingJellyArts

Artistin sivut: https://linktr.ee/feelingjellyarts

Sytytkö animen sankaritarinoista ja tykkäät söpöistä pojista? Fanitaidetta kaikista suosikkisarjoista, mm. Chainsaw Man, Spy x Family, My Hero Academia, Demon Slayer, Jujutsu Kaisen, Haikyuu ja FMA. Pöytäni kohokohta ovat pehmoiset hahmo-tyynyt, mutta myös perinteisempiä tuotteita, kuten charmeja, pinssejä ja tarroja löytyy pöydältäni.


Feryares

Artistin sivut: https://www.instagram.com/feryaresart

Pöydältäni löydät käyttöesineitä jokaiseen tarpeeseen, aina pienistä magneeteista juomalaseihin ja tarjottimiin! Inspiraationa töilleni toimii erityisesti meri, galaksiteemat sekä merenneidot!


from_scr4tch

Artistin sivut: https://www.instagram.com/from_scr4tch/


Geeky Kat

Artistin sivut: https://www.geekykat.com/

Olemme Geeky Kat – 2 hengen tiimi, missä toinen suunnittelee ja toinen ompelee. Teemme hiusdonitseja, tarroja, noppapusseja, paikkoja ja monia muita tuotteita. Mikäli mahdollista yritämme tehdä asioita kotona – meillä on kirjontakone, sekä vastaostettu lämpöpuristin! Anime- ja pelien fanitaiteen lisäksi meillä on myös omia alkuperäisiä taideteoksiamme.


Ghoul Design

Artistin sivut: www.ghouldesign.fi

Moikka! Olen Tanja, uusi tuttavuus taidekujilla ^^


Gloomykisu

Artistin sivut: https://gloomykisu.carrd.co/

Pöydästämme löydät söpöjä tarroja ja printtejä eri fandomeista, sekä myös omia kuvituksiamme. Printeissä löytyy anime- ja pelihahmoja, sekä monenlaisia söpöjä otuksia. Tervetuloa!


HallaBanshee

Artistin sivut: https://linktr.ee/hallabanshee


Hanasama

Hei! Täältä Hanasaman pöytäpuoliskolta löydät cottagecore- ja lolita-inspiroituneita käsintehtyjä koruja. Jokainen korvakorupari tuotetaan usein itsepoimittuja ja prässättyjä, aitoja kuivakukkia hyödyntäen.


Haruempathy

Artistin sivut: https://www.instagram.com/haruempathy/

Moikka, olen Harue! ^^ Olen italialainen kuvittaja ja asun Suomessa. Pöydästäni löydät suosikki fandomini, kuten NieR, Genshin, Honkai SR, Hazbin Hotel, Shojon animesarja ja OC Rurun, Twitch-maskottini taideteoksia! Minulla on pakkomielle kiiltäviin folioprintteihin, joten näet niitä paljon, mutta minulla on myös charmeja, pahvikuvia, emalipinssejä, tarroja ja paljon muuta. Tule moikkaamaan ja pidetään hauskaa! 🙂


Hulttio

Artistin sivut: https://www.instagram.com/hulttiocrafts/

Hulttio on tuhannen raudan media-assistentti, pientaiteilija ja käsityöläinen. Tyylissä hehkuu kuriositeettimainen vintage-henkisyys ja tarinankerronnallisuus. Tuotteisto koostuu pienasusteista, kierrätyskoruista, printeistä sekä tarroista.


iloisuus

Artistin sivut: https://www.instagram.com/marjacrafts/


Janikainen

Artistin sivut: https://linktr.ee/janikainen

Janika on graafikko ja striimaaja Tampereelta. Työnjäljessä pääosissa ovat leikkisät värit ja uteliaat hahmot. Pöydältä löytää printtejä, tarroja, asusteita, lukemista ja paikan päällä on myös mahdollisuus tilaustöihin.


Kelmer

Artistin sivut: https://www.instagram.com/__kelmer__


Koomalaama & Chihiro

Artistin sivut: https://linktr.ee/koomalaama

Koomalaaman pöydältä löydät siilit ja chibit! Originaalitöissä esiintyvät söpöt pulleat eläinhahmot (erityisesti kissat ja siilit) ja fanitöiden aiheina ovat mm. Miku Hatsune, Golden Kamuy, Madoka Magica ja Pokemon. Perinteisten tarrojen, pinssien ja avaimenperien lisäksi pöydältä löytyy esimerkiksi magneetteja, puupinssejä ja avainkaulanauhoja. Matsuconissa pöydän jakaa Chihiro, joka tuo conittajien ihailtavaksi erilaisia makramee-käsitöitä!


Kristalliton

Artistin sivut: https://kristalliton.carrd.co

Heipsuu! Pöydältäni löydät mun alusta loppuun itse suunnittelemia ja valmistamia polymeerimassa koruja. Inspiraation koruihin saan kaikesta söpöstä, värikkäästä ja makeasta, sekä japanilaisesta katumuodista, jonka harrastaja itsekin olen. Taidekujalla nähdään! <3


käenretale

Artistin sivut: https://www.instagram.com/kaenretale/

VÄKIVÄÄRÄ -duo tarjoaa sarjakuvaa, taidetta ja pientä kivaa mörreistä mirreihin.


Lapsonen

Artistin sivut: https://www.instagram.com/lapsonen/

Heippa! Olen Lapsonen, pohjoisesta paluumuuttanut harrastetaiteilija. Pöytäpuoliskoltani löydät pääasiassa printtejä sekä kortteja pehmeän sävyisistä vesiväritöistä, mutta myös tarroja, magneetteja ja avaimenperiä. Kuva-aiheeni vaihtelevat eläimistä fantasiaan sekä fandomeihin.


Lonkku

Artistin sivut: https://www.instagram.com/lonkkuart

Hei, olen Lonkku! Tarjoan pöydälläni sekä originaalia tavaraa että fanitaidetta erilaisten printtien, charmien, rintanappien, tarrojen ja kaulanauhojen muodossa. Jos söpöt tytöt, kissat ja vuosituhanteen vaihteen nostalgiset animesarjat nappaavat, niin löydät varmasti tältä pöydältä jotain! Tervetuloa pistäytymään pöydälläni! ૮ • ع • ა ♡


lucinfernos

Artistin sivut: https://lucinfernos.com

Olen tamperelainen digitaalifanartisti, jonka myyntipöydältä löytää lukuisia printtejä, tarroja, avaimenperiä ja muita tuotteita kaikista lempifandomeistani. Rakastan kaikkea söpöä, homoa ja karmivaa \( ̄︶ ̄*\)) Tämänhetkisiin mielenkiinnon kohteisiini kuuluvat mm. Our Flag Means Death, Good Omens, Vocaloidit, Genshin Impact ja lukuisat muut videopelit!


Manda3x

Artistin sivut: https://www.instagram.com/manda___3x/

Hei! Olen interaktiivisen median opiskelija Tampereelta! Tykkään piirtää fanitaidetta animesta, mangasta ja videopeleistä. Kujaltani löytyy taidetta mm. Vocaloidista, Neon Genesis Evangelionista ja videopeleistä kuten FEAR AND HUNGER ja Hollow Knight. Tule pyörähtämään pöydällämme ja löytämään itsellesi jotain mukavaa.


Miroma

Artistin sivut: https://www.instagram.com/the_miroma


norapiirsi

Artistin sivut: https://www.instagram.com/norapiirsi/


nuusq

Artistin sivut: https://www.instagram.com/nuusqart/

Pöydältäni voi ostaa printtien lisäksi tarroja, sekä ihanaa paperitavaraa kuten muistilehtiöitä, vihkoja ja magneetteja. Tuotteista voit löytää sekalaisia klassikkosarjoja, sekä originaaleja töitä. Tervetuloa tekemään söpöjä löytöjä ja juttelemaan!


Procyone

Artistin sivut: https://www.instagram.com/procyone

Moikka, olen Procyone! Piirrän taidetta erilaisista sarjoista ja peleistä, kuten What We Do In the Shadows, Hades, Baldur’s Gate 3, Critical Role sekä The Phantom of the Opera. Pöydältäni löytyy taidetta myös söpöistä eläimistä sekä pöytäroolipeleistä. Tervetuloa piipahtamaan! ~


r0skisprinssi

Artistin sivut: https://www.instagram.com/r0skisprinssi/

Hewwoo!! Minun hasun pöydä tulette löytämään mm. Helluva Boss/Hazbin Hotel, Vocaloid, anime, kauhupeli ja alkuperäistaidetta printtien, charmien, tarrojen ja pinssien muodossa. Tulkaa ihmeessä tervehtimään! x3


Saida Min

Artistin sivut: https://saidamin.carrd.co/

Moikka, olen Saida! Pöydältäni löytyy kaikenlaista kivaa ja värikästä. Valikoimassa on paljon höpsöjä eläinaiheisia tuotteita sekä monenmoista fanarttia; animeista, mangoista, peleistä, kirjoista ja k-pop ryhmistä.


Samin

Artistin sivut: https://linktr.ee/samin.art

Hoi! Samin-pöydältä löytyy erikokoisten printtien lisäksi avaimenperiä ja tarroja originaaleilla luonnoksilla tai jo tutuilla naamoilla. Lähdemateriaalia löytyy animeista peleihin kuten Love-Live, SpyxFamily, Project Sekai ja Genshin Impact.


suohenki

Artistin sivut: https://www.instagram.com/suohenki

Olen kuvataiteilija Rovaniemeltä. Teen BL- ja kauhuaiheista taidetta. Muuna inspiraationa on J-muoti, Visual kei ja pelit. Minulta löytyy originaaliteoksia sekä fanarttia, esim. Vocaloid, Elden Ring ja NU:carnival.


SurpriseImBored

Artistin sivut: https://www.instagram.com/surpriseimbored/

Moikka! Valikoimastani löytyy tuotteita ja teemoja moneen makuun, fanartista originaaliin, kauhusta suloisiin eläimiin. Näkyvimpinä fandomeina ovat Critical Role, Blue Eye Samurai sekä erinäiset animoidut elokuvat. Originaalien puolelta löytyy erityisesti fantasia- ja eläinteemaisia tuotoksia. Tervetuloa käymään!


Tsukke

Artistin sivut: https://www.instagram.com/tsucc3

Moikka! Olen queer taiteilija Tampereen seudulta! Kujapöydältäni voit löytää mm. Visual kei, Studio Ghibli, Attack on titan, Jujutsu Kaisen, My Little Pony ja Sanrio -aiheista taidetta, sekä katumuodista innoittuneita asusteita. Tule moikkaamaan ja katsoamaan jos löytäisit itselleni jotain mukavaa!


TwistedEarsCreations

Artistin sivut: https://www.instagram.com/twistedearscreations

Aloitin instagram tilini vasta viimeviikolla, joten paljoa ei ole vielä postailtu. Rakastan virkata kaikenlaista animeen, piirettyihin, eläimiin liittyvää, vähän laidasta laitaan. Ja niitä myös toivoisin pääseväni myymään tapahtumaan. Minulla on myös etsy kauppa, mutta se keskittyy tällä hetkellä enemmän ”aikuisille suunnatuille” pehmoille.


Utu

Artistin sivut: https://www.instagram.com/misty_toybear/

Heippa! Olen Utu, 20-vuotias taiteilija jonka tuotteisiin kuuluu printtejä ja tarroja. Tyylini suuntautuu vahvasti nostalgiseen tyttömedia-estetiikkaan sekä söpöihin olentoihin maustettuna pienellä kryptisyydellä!


Zappender

Artistin sivut: https://www.instagram.com/zappender/

Hei! Olen Nanna, 24-vuotias visuaalisten taiteiden, lavastuksen ja kaikenlaisen näpertelyn ystävä Oulusta. Olen erityisen inspiroitunut body horror- ja ruokateemaisista teoksista, sekä fandom- taiteesta. Tuotteisiini kuuluu muunmuassa printtejä ja tarroja.