Kunniavieraat

Jasu

”Jos olet viime vuosina käynyt Suomen coneissa, olet saattanut törmätä Jasu Wonder World-pöytään myyntipöytä- tai artesaanialueella. Minä olen se Jasu, virallisesti Jasmine Hintsala, ja yritykseni Jasu Wonder World täyttää tänä vuonna 8 vuotta. Olen elättänyt itseni täysipäiväisenä taiteilijana siis jo pienen hetken.

Tulen Matsuconiin myymään taidetuotteitani, kertomaan tarkemmin omasta taiteilijaelämästäni, sekä avaamaan vesivärimaalauksen saloja conikävijöille. Monilla ihmisillä on ennakkoluuloja vesivärimaalauksesta; että se on monimutkainen ja vaikeasti hallittava tekniikka, tai ettei vesiväreillä saa tarkkaa ja siistiä jälkeä aikaiseksi. Minä haluan rikkoa nuo ennakkoluulot niin omalla kädenjäljelläni, kuin nyt myös opettamalla muillekin vesivärimaalauksesta kiinnostuneille, kuinka yksinkertaisilla tekniikoilla saa kaunista jälkeä aikaiseksi.”

Jasu tulee pitämään Matsuconiin kunniavierasohjelmaa ja lisäksi hänet sekä hänen pöytänsä löytyvät myyntiaulasta!

KOHEI

KOHEI on laulaja ja lauluntekijä, joka on syntynyt Mishimassa, Japanissa. Tokioon muuttamisensa jälkeen hän esiintyi bändin kanssa 7 vuotta, ennen kuin käynnisti soolo-uransa ja muutti Eurooppaan vuonna 2019.

Vuosina 2022 ja 2023 hänellä oli menestyksekäs Euroopan kiertue jolla hän hurmasi yleisön kappaleillaan, joiden juuret ovat hänen omissa kokemuksissaan.

Rock-kappaleet kuten ”Under the Stars” ja ”Danshari” saavat yleisön innostumaan todenteolla!

Vuosi 2024 on lähtenyt tehokkaasti käyntiin uuden singlellä ”SAKURA” sekä lupauksilla unohtumattomasta kokemuksesta!

Lisää vieraita julkaistaan lähiaikoina!