Ohjelmakartta

Linkki ohjelmakarttaan julkaistaan heti kun se on valmis!

Tietoa ohjelmista


Poro-lolitojen ompelunurkka/paja

Järjestämässä: Poro-lolitat

Mikäpä parempi yhdistelmä kuin lolitamuoti ja ompelu? Porojen ompelunurkassa saa tulla tutustumaan ja seuraamaan miten lolitamuotia tehdään aivan omin käsin. Saa tulla hakemaan inspiraatiota, kysyä neuvoja, tai muuten vaan hengailemaan!


MatsuDance

Organisoija: Pipa Piparminttu

MatsuDance tekee paluun vuoden 2024 tapahtumaan! MatsuDance haluaa tarjota mahdollisuuden tanssisooloille ja -duoille esiintyä sekä halutessaan kisata. Tänä vuonna on siis esitys- ja kilpailukategoria!

Yhden esityksen pituus on rajattu lyhyeen mittaan eli 1 min – 1 min 40 sec. Mutta mukaan voi hakea useammalla esityksellä!

MatsuDancen musiikki on rajattu aasialaiseen musiikkiin, mutta koreografian suhteen rajoituksia ei ole! Koreografia voi siis olla cover, oma tai jotain siltä väliltä.

Tärkeintä on että esitys on yleisölle viihdyttävä tavalla tai toisella.

Tarkemmat säännöt ja hakulomake aukeaa kesällä!


Eripurasta yhteisymmärrykseen: Hahmokehitys Inuyashassa

Luennoija: Zeni

Inuyasha on sarja, joka tunnetaan hurmaavista ja moniulotteisista hahmoista sekä siitä, miten he kehittyvät tarinan edetessä. Mutta kuinka nämä alussa vastarannan kiiskeiltä vaikuttaneet persoonat löysivät lopulta yhteisen sävelen ja samalla aidon itsensä? Tule kuuntelemaan, kun animeen erikoistunut tutkija tarkastelee eri hahmojen kehityskaarien sisäisiä taisteluita ja merkityksellisiä hetkiä.


Puujalka animet 4ever

Vetäjinä: Veli-Matti ”Temno” Ylitalo ja Minna ”minnalabanana” Mäkinen

Puujalka-animet on leikkimielinen visailuohjelma, missä kisaajat pääsevät arvailemaan tuoreiden ja klassisten animesarjojen nimiä, jotka ovat menneen suomenkielisen käännöskukkaslaitteemme läpi. Voit tulla ohjelmaan joko yleisöksi tai kisaamaan palkinnoista. Kaikki halukkaat kisailijat pääsevät mukaan tähän ohjelmaan. Visailussa parhaiten pärjännyt henkilö tai tiimit palkitaan Manga Cafén lahjakorteilla.