Ohjelmanpitäjäksi?

Matsuconin Ohjelmahaku on nyt auki!

Ohjelmahaku on auki 20.9 – 27.10.2022 välisen ajan, joten
Hae mukaan ohjelmanpitäjäksi!

Hakeminen ohjelmanpitäjäksi vaatii sisäänkirjautumisen Kompassi-sivustolle. Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia sivulle, saat sen luotua nopeasti ja helposti täällä.

Matsucon haluaa tarjota tänäkin vuonna viikonlopun täydeltä kiinnostavaa ohjelmaa kävijöilleen. Etsimme tapahtumaan kaikkea perinteisistä luennoista paneeleihin, keskustelupiireihin ja osallistavaan ohjelmaan. Voit myös tarjota jotain täysin uutta ohjelmistoon, mitä ei ole muissa coneissa nähty. Koska Matsucon on japanilaiseen ja itäaasialaiseen kulttuuriin keskittynyt tapahtuma, toivomme, että ohjelmat käsittelevät näitä aiheita.

Ohjelmanpitäjille tarjoamme ilmaisen sisäänpääsyn Matsuconiin koko viikonlopun ajaksi, pääsyn greenroomiin, lounaan lauantaiksi ja kutsun tapahtuman kaatajaisiin.

Päätöksen ohjelmasi hyväksymisestä saat hakuajan umpeutumisen jälkeen. Mikäli ohjelmaasi sisältyy jotain erityisjärjestelyjä (eli haluat esimerkiksi käyttöösi juhlasalin tai erikoisempaa tekniikkaa), tai tulet pitämään ohjelmaa isomman ryhmän kanssa, otathan ensin yhteyttä ohjelmavastaavaan osoitteessa ohjelmavastaava[at]matsucon.fi

Ohjelmavastaava neuvoo myös, mikäli sinulla herää muita kysymyksiä ohjelmasi sopivuudesta tai sen järjestelyistä.