Matsucon 10.-11.12.2022 Pohjankartanon koululla

Tätä on odotettu!Matsucon on 10.-11.12. ja paikkana on tuttu Pohjankartanon koulu. Conitea suunnittelee kesän aikatauluja jotka sitten julkaistaan syksyn aikana.Jos haluat mukaan tekemään conia, hakulomakkeen löydät tästä. (Linkki aukeaa uuteen välilehteen.)Aiempaa kokemusta ei tarvita, intoa ja tekemisen meininkiä senkin edestä.Laittakaa Continue reading Matsucon 10.-11.12.2022 Pohjankartanon koululla

Haemme vastaavia järjestämään vuoden 2022 tapahtumaa!

Haluatko tulla mukaan järjestämään Oulun parasta conia?Hae meille vastaavaksi! Vuoden 2022 hakulomake on nyt auki, tarjolla on erilaisia tehtäviä helpoista vaativiin. Hakulomake. (Linkki aukeaa samaan välilehteen, Google Forms-lomake.) Lisää vastaavana toimimisesta voit lukea mukaan vastaavaksi-sivulta (linkki aukeaa samaan välilehteen). Matsuconissa Continue reading Haemme vastaavia järjestämään vuoden 2022 tapahtumaa!

Haemme kuvittajaa ja graafikkoa!

Sykkiikö sydämesi kuvitusten tekemiselle tai grafiikan taitolle? Hae mukaan Matsuconiin! Vuoden 2022 Matsuconiin etsitään nyt erityisesti kuvittajaa ja graafikkoa. Matsuconissa toimiminen on vapaaehtoista. Hakulomake avautuu tästä. (Sivu aukeaa samaan välilehteen, Google Forms-lomake.)Haku on auki toistaiseksi. Voit myös tulla tutustumaan meihin Continue reading Haemme kuvittajaa ja graafikkoa!