Taidekuja

Taidekuja on osa Matsuconia tänäkin vuonna, ja sieltä voit löytää erilaisia taiteilijoita ja käsityöläisiä koko viikonlopun. Taidekuja sijaitsee Pohjankartanon toisen kerroksen kummassakin päädyssä ja on auki koko tapahtuman ajan. 

Jos sinulla herää kysymyksiä niitä saa lähettää osoitteeseen taidekujavastaava@matsucon.fi

Samin

Hoi!! Samin-pöydältä löytyy erikokoisten printtien lisäksi avaimenperiä ja tarroja originaaleilla luonnoksilla tai jo tutuilla naamoilla. Originaaleissa töissä näkyy vaikutteita japanilaisesta katumuodista ja nuorisokulttuurista kun taas fanitöiden lähdemateriaalia on animesta peleihin kuten Love-Live, SpyxFamily, Project Sekai ja Genshin Impact.

& Minaide

Hei! Aloitteleva taidekujalainen täällä! Pöydältäni löydät tarroja, pieniä printtejä, avaimenperiä, rannekoruja ja muuta söpöä! Aiheina nähtävissä Hades, Omori, Breath of the wild ja Tears of the Kingdom, Genshin impact ja Pui Pui Molcar! Myös orginaaleja taide printtejä ja kortteja löytyy.

Moikka! Olen Hallanvalo, Oululainen kuvataiteilija ja sammakko-intoilija. Pöydältäni löytää kaikkea kivaa ja mielenkiintoista, kuten originaali-ja fanartti-kuvituksella olevia pinssejä, charmeja, avainnauhoja, korvakoruja sekä muita vaihtuvia tuotteita. Tulehan vilkaisemaan mitä uutta tällä kertaa löytyy!

Howdy! Tuotteistoon kuuluu suurimmaksi osaksi fanarttia mutta myös omaa kamaa löytyy nykyään useammassa eri printti koossa, tarroina, charmeina, mukin alusina, magneetteina ja upouutuuksena tarra kirjoina! Myös kädentaitona löytyy kudottuja sammakoita tilaustyö meininkinä.

kristmarian_esittelyIcon

Hei, olen Kristmarian! Pöydästäni löytää eläinaiheista, synkeän suloista original-taidetta monessa eri muodossa ja mukaan mahtuu myös fanitaidetta Pokemonista ja Hopeanuolesta. Tule ihmeessä moikkaamaan!

JKmiddlehouse_Icon_200

Janika Keskitalo tai nimimerkiltään jkmiddlehouse, on graafikko ja striimaaja Tampereelta. Pöydältä löytää taideprinttejä, asusteita, tarroja, sarjakuvia ja omakustanteisia kirjoja. Taiteessa tapaa sekä originaalia taidetta, että fanitaidetta. Paikan päällä voi myös tilata pieniä tussitöitä. Maksutapoina käyvät MobilePay, Pivo ja käteinen.

Pöydältämme löytyy erilaisia käsintehtyjä koruja, pehmoleluja ja avaimenperiä!

Kryptidi_Homot_esittelykuva

Olemme Kryptidi Homot, Suomen homoimmat kryptidit!

Kollektiiviimme kuuluu neljä superlahjakasta taiteilijaa, joilla on kaikilla omat mielenkiinnonkohteensa ja tyylinsä. Taiderepertuaarissamme näkyy muun muassa animea, tv-sarjoja, eläimiä ja originaalitaidetta. Lisäksi näitä kaikkea löytyy eri muodoissa, kuten printeissä, tarroissa, pinsseissä ja jopa pehmoleluissa!

Tervetuloa tutustumaan pöytäämme!

velhox

Olen Oulusta lähtöisin oleva fanitaiteilija ja pöydältäni tulet löytämään värikkäitä pinssejä, printtejä, tarroja ja muuta kivaa. Odotan innolla tätä viikonloppua! ^-^

roskisprinssiavatarsemismoll

Hewwoo!!
Minun hassunhauskan artistin pöydältä tulette löytämään tarrojen, charmien ja printtien muodossa mm. MXTX, Kpop, Sanrio, Genshin Impact ja alkuperäis taidetta. Tervetuloa ja tulkaa ihmeessä tervehtimään! ^v^

saqeart_kuvake

Tervehdys! Pöydältäni voit löytää eniten koira- ja kissa-aiheisia tuotteita originaalista taiteestani, sekä myös fanitaidetta mm. Pokemonista ja Hopeanuolesta. Pöytäni tarjoaa kerroksellisia paperimuotokuvia useassa eri koossa, magneettisia paperinukkeja, DIY paperimuotokuvasettejä, pinssejä, tarroja, kaulanauhoja, sekä fursuit häntiä,korvia ja käsitassuja. Nähdään conissa!

GeekyKatLogo200px

We are Geeky Kat – a 2 person team where one designs and one sews. We offer hair scrunchies, stickers, dice bags, and pet bandanas – all in a variety of adorable, anime inspired patterns. We love making fan art of our favourite games, but we also have adorable original art.

pfp_ver_2_by_riidrawings_dfyu1v4-pre

Rii

Hei ! Olen Rii ja olen tamperelainen nuori taiteilija. Pöydältäni löytyy paljon fanarttia peleistä, animesta ja sarjoista ja pian omista hahmoistani. Myyn animetyylisiä julisteita, tarroja, kasseja, yllätys kuoria ja kaikkea muuta! Nähdään kujalla !

j0ctojakakku

Hei! Olemme kaksi taiteilijaa J0cto ja Kakku Pirkanmaalta. Tulemme Matsuconiin myymään printtejä, tarroja, charmeja sekä pinssejä erilaisista sarjoista ja peleistä! Tuotepiireihin kuuluu mm. One Piece, Demon Slayer, Ensemble Stars ja Our Flag Means Death. Pöydässämme on hyvin laaja valikoima tuotteita eri fandomeista, joten tervetuloa löytämään itsellesi jotain mieluisaa!

maanviljakuva

Olen Maanvilja, pohjoisesta tuleva nuori taiteilija, jonka pöydältä löytyy printtejä, tarroja ja pinssejä. Aiheet vaihtelevat musikaaleista supersankareihin, ja söpöstä vinskahtelusta vertahyytävään kauhuun!

koomalaama_avatar

& Chihiro

Koomalaaman pöydältä löydät siilit ja chibit! Originaalitöissä esiintyvät söpöt pulleat eläinhahmot (erityisesti kissat ja siilit) ja fanitöiden aiheina ovat mm. Miku Hatsune, Golden Kamuy, Madoka Magica ja Pokemon. Perinteisten tarrojen, pinssien ja avaimenperien lisäksi pöydältä löytyy esimerkiksi washi-teippiä, magneetteja, puupinssejä ja avainkaulanauhoja. Matsuconissa pöydän jakaa Chihiro, joka tuo conittajien ihailtavaksi erilaisia makramee-käsitöitä!

sysirauta

Olen Sysi, fantasiaotusartisti. Teen perinteisellä medialla outoja otuksia ja hiukan normaalimmaksi eläimiksi luokiteltavia eliöitä. Kuvissa on paljon mustaa, intensiivisiä värejä ja geometriaa. Pääosin tarjolla on erikokoisia printtejä, mutta myös tarroja, magneetteja, pinssejä, muistikirjoja ja kangasmerkkejä löytyy.

& Veetikka

Olen Raahelainen digitaalisen taiteen harrastaja. Lähinnä piirrän fandom juttuja, kuten Persona, Splatoon, Monster High, Resident evil ja paljon muuta. Tyylini on hyvin western cartoon inspiroitunut. Myyn pinssejä, tarroja, kortteja ja avaimenperiä.

Sirkutin

Hoi! Meikäläinen on Sirkutin ja tuon taidekujalle tänävuonna printtejä, tarroja ja muuta mukavaa pientä hommelia! Mukanani on myös Kummaconissa suosittuja pamppareita. Jos soturikissat kiinnostaa tai muuten vaan eläimellihkö taide niin käykäähän jututtamassa!

From_scr4tch_ikoni_175px

From_scr4tch:

Heipsu! Olen taiteilija joka kuluttaa aikansa liimaten sormiaan yhteen.
Luon kierrätysmateriaaleista scifi/fantasia aiheisia originaali/fanart figuureja ja dioraamoja.
Valikoimaan kuuluu myös postikortteja, tarroja ja mahdollisesti pinssejä.
Fanarttia korttien ja tarrojen muodossa löytyy:
Jojo’s Bizarre Adventuresta, The Last of Usista, Dead Spacesta, Horizon Zero Dawnista, Pokemonista ja Liikkuvasta Linnasta.

norapiirsi_ikoni_kappa_175px

Heippa! Olen taiteilija joka piirtää enimmäkseen originellia taidetta fantasian, taruolentojen ja japanilaisen kulttuurin innoittamana. Valikoimaan kuuluu printit, charmit, vinyylitarrat ja pinssit, ja kausittaisen innostukseni myötä esim käsinmuovailtuja minifiguja, miniryijyjä tai vaikka virkattuja kukkaroita. Fanartia löytyy mm sarjoista Natsume’s Book of Friends & Arcane sekä Ghibli-elokuvista Totoro ja Liikkuva Linna.

HAVINA

HAVINA on kahden tohelon perustama taideryhmä, jonka jäseniä ovat Häris ja Vinders. Siinä missä Häris piirtää traditionaalisesti ja digitaalisesti fantasialla maustettua suloisuuksia, Vinders piirtää koneellaan kaikkea söpöilystä kauhuun. Yhdessä he tekevät erilaisia projekteja, kuten sarjakuvia ja pelejä.

Maitomies on nuori nokialainen taiteilija, hän tekee taidetta niin traditionaalisesti kuin digitaalisesti. Maitomiehen repertuaariin kuuluu omien hahmojen piirtelyä sekä animointia.

Yhdessä he myyvät orginelleja taideprinttejä, tarroja ja muuta pientä krääsää.

profiili_kuva

& Lyanleia

Hei! Olen ArskaParsa. Olen lappilaislähtöinen taiteilija joka tykkää ehkä liian paljon tykkää fanitaidetta eri sarjoista ja peleistä. Välillä tulee tehtyä myös originaalejä töitä erityisesti söpöistä eläimistä. Taidettani löytyy printtien. tarrojen, washiteippien, erilaisten ja erikokoisten pinssien, avaimenperien ja avainnauhojen muodossa!

Si3art avatar 200pix

Hello! I’m an artist from Estonia, I mostly like to paint with watercolors and craft some fun little things. You can get these paintings as prints, stickers, keychains and pins. For crafted items I have up for offer some embroidered patches, also handmade cat and fox ears! :3

kristalliton

Heipsuu!
Olen 24-vuotias käsityöharrastelija Oulusta, joka tottelee nimeä Krista. Pöydästäni löydät uniikkeja alusta loppuun mun ite suunnittelemia ja valmistamia polymeerimassa koruja. Inspiraation koruihin saan kaikesta söpöstä, värikkäästä ja makeasta, sekä japanilaisesta katumuodista, jonka harrastaja itsekin olen! Taidekujalla nähdään! <3

kisuette

Helou! Tuon kujalle söpöjä kauhukissoja ja ripauksen synkkää huumoria monien eri tuotteiden muodossa. Ja sitten vain ihan rehellisen söpöjä juttuja. Mukaan mahtuu myös Splatoon, Zelda ja Houseki no Kuni fanitaidetta!

kuvakee

Moikka! Oon Iida, 24-vuotias Oululaissyntyinen taiteilija. Tykkään fantasia-aiheisista jutuista, videopeleistä ja animesta. Mun taidekujapöydältä voit löytää tarroja, printtejä sekä koruja ❤️

200x200

Hei, olen Oululainen fanitaiteilija, jonka työt keskittyvät mm. Genshin Impact, Ensemble Stars!! sekä Arknights sarjoihin. Pöydältäni löytyy suurelta osalta printtejä sekä charmeja.

Scroll to Top