Työvoimahaku on toistaiseksi kiinni.
Tapahtuma siirtyy keväälle 2021.

Matsucon ei rakenna itse itseään, vaan viikonloppuna tapahtumassa työskentelee noin viisikymmentä vapaaehtoistyöntekijää, eli vänkäriä. Vänkärinä pääset toimimaan tapahtuman erilaisissa tehtävissä, joita on tarjolla laidasta laitaan. Aiempaa kokemusta ei tarvita, vaan hyvä asenne ja sitoutuminen riittävät!

Etsimme väkeä erityisesti cosplayhin, ensiapuun, huoltoon, järjestyksenvalvojiksi, kirppikselle, logistiikkaan ja yleisvänkäreiksi.

Työvoimana työskentelet tapahtumassa 8 tuntia viikonlopun aikana. Työpanostasi vastaan tarjoamme ilmaisen sisäänpääsyn Matsuconiin koko viikonlopun ajaksi, lattiamajoituksen, pääsyn greenroomiin, lounaan lauantaiksi, kutsun tapahtuman kaatajaisiin sekä täysi-ikäisille pienen alennuksen iltabilelipusta työvoimapaitaa unohtamatta!

Pyrimme ottamaan toiveesi työajan sijoittelussa huomioon parhaamme mukaan. Joihinkin tehtäviin on erityisvaatimuksia: alaikäiset eivät esimerkiksi voi käsitellä rahaa tai toimia järjestyksenvalvojana ja ensiavussa. Huomioithan myös, että vaikka asu on vapaa, jotkin cosplayasut saattavat vaikeuttaa tehtävien hoitamista, joten käytäthän omaa harkintaasi.

Jos sinulla heräsi jotain kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä tyovoimavastaava@matsucon.fi