Ostoehdot

Lue huolellisesti Liput-sivulta ohjeet sekä Kompassista ohjeistukset lipun ostamisesta ennen kuin ostat liput. Muista tarkistaa myös tietosi ennen tilausta.

Huom. nettilipunmyyntimme on jo kiinni.

Maksutapa

Ostamasi liput maksetaan ostoksen yhteydessä Checkout.fi:n tarjoaman maksupalvelun kautta. Ostajan tulee maksaa ostoksensa tarjotuilla nettipankkiyhteyksillä. Huomioithan, että maksuaikaa on ostohetkestä alkaen noin 3-4 tuntia, jonka jälkeen osto peruuntuu automaattisesti ja tuotteet palautuvat myyntiin.

Tuotteet

Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ostoksistasi. Pääsylippu toimitetaan sähköpostiosoitteeseesi sähköisenä PDF-tiedostona. Tulosta lippu tai varaudu esittämään se älypuhelimellasi tai tabletillasi. Liput on yksilöity viivakoodeilla, jotka luetaan tapahtumapaikalla ja vaihdetaan rannekkeisiin. Ranneke toimii pääsylippuna tapahtumaan sen oikeuttaman ajan. Myös lattiamajoituksesta ja aamiaisesta tulee ostaessasi kuittaus sähköpostiisi. Näiden kohdalla keräämme listaa ostaneista. Tilatessasi usealle henkilölle lattiamajoituksen (ja aamiaisen), tulee ilmoittaa kaikkien henkilöiden tiedot tilatessa.

Peruutusaika

Lippujen peruutusaika on 14 vuorokautta ostosta ja päättyy viikko ennen tapahtumaa. Tuona aikana perutuista lipuista maksetaan rahat takaisin ostajan ilmoittamalle pankkitilille. Peruutukset voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen matsuconfi@gmail.com. Peruttujen lippujen viivakoodit kuoletetaan, jolloin lippuja ei voi enää käyttää. Lippujen peruminen peruutusajan jälkeen ei ole mahdollista.

Samat säännöt koskevat myös lattiamajoituksen sekä aamiaisen perumista.

Lippujen myynti eteenpäin

Voit myydä lippusi eteenpäin. Liput on yksilöity viivakoodeilla, joten alkuperäisen ostajan nimellä lipussa ei ole merkitystä. Mikäli haluat myydä lattiamajoituspaikan eteenpäin, niin ole yhteydessä meihin sähköpostitse osoitteeseen matsuconfi@gmail.com