Events

Kpop Random Dance Game

Tervetuloa tanssimaan eteläkorealaisia sekä japanilaisia biisejä conipäivän aikana! Lukuisista coneista tutussa Random Dance Game -pelissä soitetaan niin sanotusti ”randomilla” pätkiä kappaleista ja mikäli pelaaja osaa kappaleeseen kuuluvan tanssin, täytyy hänen tanssia se. Tavanomaisten kpop-biisien täyttämän pelin seassa on yllätyksiä!

Mediakuppila

Oppimiskahvila on luovaan ajatteluun rohkaiseva pöytäkeskustelumenetelmä, jossa osallistujat kiertävät pöydästä toiseen kirjoittamassa annetun teeman herättämiä ajatuksia paperisiin pöytäliinoihin. Salama-alustuksessa näytetään otteita Cosplayland-elokuvamateriaalista

Kpop Suomessa

Kuinka korealainen pop on rantautunut Suomeen? Kuinka me fanitamme ja harrastamme tätä yhä suositummaksi tulevaa musiikkigenreä? Luento myös hyödyntää vapaamuotoisen kyselyn tuloksia keväältä 2017. Uudet ja vanhat harrastajat tervetulleita.

Lääkettä makeaa vaiko myrkkyä katkeraa – moraalianalyysia Maagisesta Suklaapuodista

Shokora Aikawa on metsän keskellä suklaapuotia pitävä noita, joka on solminut sopimuksen paholaisen kanssa. Shokoran suklaata syömällä toteutuu yksi syöjän toive, mutta syöjä menettää jotain samalla. Luennolla keskitytään analysoimaan Shokoran eettistä toimintaa. Ovatko rangaistukset pahoilla ihmisille kohtuullisia, ja millä peruteella Shokora määrittelee, kuka hänen asiakkaistaan on hyvä ja kuka paha?

Scroll to Top