Työvoimahaku

Joka vuosi Matsuconin järjestämiseen osallistuu noin 50 vapaaehtoista työntekijää, eli vänkäriä. Vapaaehtoiset hoitavat erilaisia tehtäviä ympäri tapahtumaa ja ilman heitä Matsuconin järjestäminen ei olisi mahdollista. Nyt sinullakin on mahdollisuus liittyä mukaan tähän huippuporukkaan ja päästä kurkistamaan, mitä conissa tapahtuu kulissien takana. Vänkäröinti ei vaadi huippuosaamista – oma innostus tapahtuman tekemiseen vie yleensä pitkälle!

Vänkäröinnistä on monenlaista hyötyä. Saat täytettä CV:hen, työkokemusta sekä halutessasi myös työtodistuksen. Todistus pitää pyytää erikseen, eli se vaatii omaa aktiivisuutta asian suhteen!

Tässä vielä kattava lista kaikista työvoima eduista:

  • Ilmainen sisäänpääsy tapahtumaan koko viikonlopun ajaksi
  • Oikeus käyttää työvoiman taukotilaa, eli green roomia, jossa on tarjolla kahvia ja evästä koko tapahtuman ajan
  • Työvoimapaita
  • Työtodistus

Huomaathan, ettemme tarjoa lattiamajoitusta.

Työvoiman minimityöaika on 8 tuntia viikonlopun aikana, minkä sijoittelussa otetaan mahdollisimman hyvin huomioon omat toiveesi.

Osaan tehtävistä on 18-vuoden ikäraja (esim. rahan käsittely), mutta monia hommia voi tehdä myös alaikäisenä. Ensikertalaiselle sopivia tehtäväalueita ovat esimerkiksi siivous ja narikka, mutta voit hakea tehtäviä oman kiinnostuksesi mukaisesti.

Työvoimaksi haetaan Kompassin kautta. Työvoimahaku on auki 12.5. asti. Valinnoista ilmoitetaan viikon sisällä haun loppumisesta.

Jos haun aikana ilmenee ongelmia, tai sinulla on jotain kysyttävää, lähetä rohkeasti viestiä osoitteeseen tyovoimavastaava@matsucon.fi