Liput

Matsucon järjestetään tänä vuonna 10. – 11. elokuuta ja olemme pääsymaksullinen tapahtuma, joten tarvitset pääsylipun päästäksesi tapahtumaan. Liput tulevat myyntiin kompassiin ja lippuja saa myös ostettua tapahtuman ovelta sen verran, mitä lippuja jää ennakkomyynnistä myymättä. 

Matsuconiin on tarjolla kolmea erilaista lippua: lauantai-, sunnuntai- ja viikonloppulippu. Parhaan hyödyn saat koko viikonlopun lipulla, jolla voit osallistua coniin molempina päivinä. Tarvittaessa voit ostaa päiväkohtaisen lipun.

Liput ovat sähköisiä PDF-lippuja. Voit tulostaa lipun itse tai näyttää lipun tapahtuman lippupisteellä puhelimestasi tai tabletistasi. Tapahtumapaikalla lippua vastaan saat rannekkeen, joka toimii pääsylippuna tapahtuman aikana.


Lisätietoa K18-iltabileistä: 
Jos haluat päästä pelkästään nauttimaan Matsuconin K-18 iltabileistä, sinun tarvitsee ostaa VAIN iltabileranneke joko ennakkoon tai tapahtuman lipunmyynnistä. Iltabileisiin osallistuminen ei velvoita kävijää ostamaan päivä- tai viikonloppuranneketta Matsucon tapahtumaan Pohjankartanolle.


Nettikauppa

Matsuconin sähköisiä ennakkolippuja myydään erikseen ilmoitettuna ajankohtana Kompassi.eu-nimisellä sivustolla. Voit ostaa liput ilman Kompassin tunnuksia.


Hinnat

Viikonloppuranneke    20 € / 22 €

Lauantai-ranneke         15 € / 17 €

Sunnuntai-ranneke      15 € / 17 €

Iltabileranneke (K-18)   12 € / 15 €

Olemme joutuneet nostamaan lippujen hintoja parilla eurolla. Tähän ovat syynä nousseet tapahtumankulut, sillä muun muassa tapahtuman turvallisuuskustannukset ovat nousseet. Lisäksi haluamme tarjota rahoillenne vastinetta ja hankkia ohjelmistoon muun muassa kansainvälisiä vieraita


Poikkeukset

  • Alle 5-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi yhdessä maksavan huoltajan tai muun aikuisen kanssa.
  • Vänkärit, ohjelmanpitäjät ja kutsutut vieraat pääsevät tapahtumaan sisään veloituksetta. Näiden ryhmien edustajille tiedotetaan sisäänpääsystä erikseen.
  • Median edustajat voivat hakea etukäteen pressipassia, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn tapahtumaan.
  • Vamman, sairauden tai muun terveydellisen syyn johdosta kävijän mukana tulevat avustajat, saattajat tai tulkit pääsevät sisään veloituksetta. Ota lipunmyyntivastaavaan yhteyttä ennen tapahtumaan saapumista (lipunmyyntivastaava@matsucon.fi).


Ostoehdot

Lue huolellisesti läpi alla olevat ostoehdot sekä Kompassin ohjeistukset lipun ostamisesta ennen kuin ostat liput. Muista tarkistaa myös tietosi ennen tilausta.


Maksutapa

Ostamasi liput maksetaan ostoksen yhteydessä Checkout.fi:n tarjoaman maksupalvelun kautta. Ostajan tulee maksaa ostoksensa tarjotuilla nettipankkiyhteyksillä. Huomioithan, että maksuaikaa on ostohetkestä alkaen noin 3-4 tuntia, jonka jälkeen osto peruuntuu automaattisesti ja tuotteet palautuvat myyntiin.


Tuotteet

Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ostoksistasi. Pääsylippu toimitetaan sähköpostiosoitteeseesi sähköisenä PDF-tiedostona. Tulosta lippu tai varaudu esittämään se älypuhelimellasi tai tabletillasi. Liput on yksilöity viivakoodeilla, jotka luetaan tapahtumapaikalla ja vaihdetaan rannekkeisiin. Ranneke toimii pääsylippuna tapahtumaan sen oikeuttaman ajan.


Peruutusaika

Lippujen peruutusaika on 14 vuorokautta ostosta ja päättyy viikkoa ennen tapahtumaa. Tuona aikana perutuista lipuista maksetaan rahat takaisin ostajan ilmoittamalle pankkitilille. Peruutukset voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen lipunmyyntivastaava@matsucon.fi. Peruttujen lippujen viivakoodit kuoletetaan, jolloin lippuja ei voi enää käyttää. Lippujen peruminen peruutusajan jälkeen ei ole mahdollista.


Lippujen myynti eteenpäin

Voit myydä lippusi eteenpäin. Liput on yksilöity viivakoodeilla, joten alkuperäisen ostajan nimellä lipussa ei ole merkitystä.


Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

https://www.paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta