Matsuconin iltabileet saapuvat taas tanssittamaan conikansaa!
Huom. Iltabileet ovat K18.

Paikkana toimii Oulun Basso Club (Uusikatu 20) klo 20 – 00!

Tänä vuonna meillä on uusia ennaltaan coneista tunnettuja esiintyjiä, DJ Yukata ja Kyyhky, kuten myös Oulun omat BLUR:in tanssitytöt, NEKA as N-RAVE sekä livelaulua! Tarjolla on myös Matsuconin oma drinkkilista.

Basso Club tunnetaan heidän uskomattomasta valoista ja äänentoistosta, joten iltabilekansaa kyllä hemmotellaan! Pubin puolella on taas mahdollisuus pelata lauta- ja ryhmäpelejä sekä rentoutua conipäivän jälkeen kavereiden kesken. Iltabileiden jälkeen Basso on auki tavalliseen tapaan.

Ennakkolippuja on tapahtumassa myynnissä 5€ hintaan, minkä jälkeen lippuja voi ostaa Basson ovelta 7,5€ hintaan myös ilman ranneketta (Basso Club perii erikseen eteispalvelumaksun). Lippuja myydään lauantaina klo 11-17 Matsuconin lipunmyyntipisteellä. Ainoastaan käteinen!

HUOM! Basso Clubilla on erittäin kirkkaat ja välkkyvät valot, joten ota tämä huomioon jos kärsit niihin liittyvistä terveyshaitoista!

Aikataulu:
20:00 ovet aukeavat
20:15 Kyyhky
21:15 Team Blur
21:45 Dj Yukata
23:00 Neka as N-RAVE
00:00 Bileet ohi!

Esiintyjät

Kyyhky

Kyyhky käynnistää Matsuconin iltabileet rennon lo-fi-musiikin ja 24/7 study beatsien tahdissa! Soittoa ja supportia Kyyhkyn musiikille ovat tarjonneet mm. Youtube-tähdet KickThePj, Miraie ja The Jazz Hop Cafe. 

TeamBLUR

TeamBLUR on kahden odottemita-tanssiryhmän (BLUFF & PUREmode) yhteistyönä syntynyt 4-henkinen collab-unit.

Facebook: https://www.facebook.com/teamblurdance/


DJ Yukata

Coneista tuttu DJ Yukata tuo biitit suoraan Japanista Matsuconin iltabileisiin! Luvassa tämän hetken Japanin animeskenen kuumimpia hittejä sekä tuttujen sarjojen ja artistien kappaleita matsurimeiningillä!

NEKA as N-RAVE

Conin teemaan sopivat biisit, esiintymisasu, puhdasta rave-henkeä!

NEKA as N-RAVE palaa jälleen ja takaa illan viimeiset voimatasot! Japanilaista rave- ja tanssimusiikkia, mitä yllättävämpiä remixejä ja conikulttuuriin sopivia tykityksiä, kaikki tämä korkea-oktaanisella ja rankemmalla vivahteella!