Matsuconin järjestelyt vuonna 2021

Matsuconia järjestävä yhdistys on keskustellut alkuvuonna paljon siitä, toteutuuko Matsucon vuonna 2021.
Ison yleisötapahtuman järjestäminen tänä vuonna on haasteellista, vaikka pandemiatilanne rauhoittuisi. Turvallisen tapahtuman järjestäminen tällä hetkellä on kallista ja se näkyisi heti lippuhinnoissa. Lisäksi isojen yleisötapahtumien rajoitukset ovat todennäköisesti viimeisin asia, joka puretaan.

Näiden asioiden pohjalta on päätetty, että Matsuconia ei järjestetä isona yleisötapahtumana vuonna 2021. Keskitymme kehittämään Matsuconin toimintaa niin että järjestämme erilaisia pientapahtumia, mini-Matsuja, mahdollisuuksien mukaan tänä vuonna sekä tulevaisuudessa. Iso, perinteinen yleisötapahtuma järjestetään sitten kun se on turvallista ja mahdollista. Toivomme toki, että se onnistuu jo ensi vuonna!

Tulevia mini-Matsuja on jo ideoitu! Tiedotamme mahdollisesta pientapahtumasta heti, kun käytännön järjestelyt selkenevät. Seuraamme koko ajan hallituksen antamia suosituksia sekä kaupungin rajoituksia ja toimimme niiden mukaan.

Uusimman tiedon Matsuconiin liittyen löydät somekanaviltamme Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa. Myös vastaavahaku on käynnissä, tutustu lisää mukaan coniteaan-sivulla.


Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *