Ohjelmahaku 4.1.–4.2.2018

Oletko aina halunnut päästä luennoimaan Happosain pantsujen pöllimisfilosofiasta tai Izumin pedagogisista taipumuksista? Haluatko jakaa mielipiteesi uusimman kauden animesta? Tahdotko opettaa muille, kuinka valmistetaan animen övereimmät aseet? Tahdotko tavata muita söpöjen animetyttöjen faneja? Matsucon hakee nyt ohjelmaa vuoden 2018 tapahtumaan.

Tapahtumaan haetaan ensisijaisesti animeen, mangaan, cosplayhin ja muuhun japanilaiseen populaarikulttuuriin liittyvää ohjelmaa. Ohjelmatyyppejä voivat olla esimerkiksi luennot, paneelit, keskustelupiirit, työpajat, erilaiset cosplayohjelmat, pelit, kilpailut ja miitit. Myös uudenlaisia ohjelmatyyppejä voi ehdottaa, mutta niitä tulee perustella ja kuvailla tarkasti.

Ohjelmaa voi tarjota lomakkeen kautta. Ohjelmahaku päättyy sunnuntaina 4.2. kello 23:59. Tutustuthan Ohjelma-sivulta löytyviin ohjeisiin ennen ohjelmasi tarjoamista. 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *