Työvoimahaku on auki

Conitea tekee paljon töitä järjestäessään tapahtumaa, mutta itse tapahtumapaikan tähtiä ovat työteliäät vänkärit. Ilman vapaaehtoistyövoimaa tapahtumasta ei tulisi mitään, sillä vesipisteet eivät täyty omillaan, eivätkä liput myy itse itseään. Matsuconin vänkärinä toimiminen on hyvä tapa tutustua uusiin ihmisiin, oppia conin järjestämisen takana piilevästä työstä ja saada työkokemusta. Auki on monia erilaisia tehtäviä, joten jokaiselle löytyy jotain sopivaa. Tule auttamaan meitä, jotta saamme aikaiseksi mahdollisimman hyvän tapahtuman!

Vänkäreinä toimivat saavat kahdeksan tunnin työpanosta vastaan viikonloppulipun tapahtumaan, ilmaisen lattiamajoituksen sekä välipalaa ja juotavaa greenroomissa tapahtuman ajan. Vänkärihaku on auki maanantaihin 26.3. kello 23.59 saakka.

Lisää tietoa sekä hakuohjeet Työvoimaksi-sivulta.


Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *