Karaokehuone

Karaokehuoneessa voit laulaa yksin tai yhdessä kavereiden kanssa. Karaokelle ominaiseen tapaan kappalekattaus on laaja, sillä mukana on esimerkiksi animekappaleita, K-poppia ja japanilaisia hittejä. Myös suomen- ja englanninkielisiä kappaleita löytyy. Karaokehuoneella voit ilmoittautua mukaan animekaraokenSM-kilpailuihin, jotka pidetään Matsuconissa sunnuntaina.

Lue lisää sivulta http://matsucon.fi/karaoke/

Lautapelihuone

CRYO ry

Erilaisia lautapelejä on kymmeniä, ja meiltä löytyy myös asiantuntijuutta opettaa aiemmin tuntemattomia pelejä kävijöille.

Pelisali

Oulun Pelimies OY

Pelisalissa kävijöille on tarjolla pelejä pelattavaksi retrokonsoleista vähän uudempiin konsoleihin. Pelisalin peleistä on paikalla lista, josta voi pyytää konsoleissa pyöriviä pelejä vaihdettavaksi nykäisemällä vastaavaa tai pelisalivänkäreitä hihasta

Valokuvauspiste

Matsuconissa on viikonlopun ajan ilmainen kuvauspiste, jossa voit tulla kuvauttamaan itsesi. Kuvauspaikalla on studio-olosuhteet taustakankaineen sekä studiovaloineen. Kuvaajina toimivat Luovin ammattiopiston opiskelijat. Valokuvauspiste löytyy toisesta kerroksesta Havu-tilasta (A208), ja se on auki lauantaina 12.00-16.30 ja sunnuntaina 12.00-16.00. Valokuvat julkaistaan Matsuconin nettisivuilla.
Alle 18-vuotias tarvitsee vanhempien allekirjoittaman lupalapun kuvaamiseen! Lupalappu saa olla käsinkirjoitettu.