Ilmoittautuminen AMV-kilpailuun on nyt käynnissä!

kirjoittaja

in

Lisätietoja Matsuconin AMV-kilpailusta löydät täältä!


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Ilmoittautuminen AMV-kilpailuun on nyt käynnissä!”

  1. Milla Tiainen Taiteilija nimi:Milzu707 avatar
    Milla Tiainen Taiteilija nimi:Milzu707

    Tässä mulla 3 eri videota:
    1 Junko enoshima edit: on selvä koulu teema ja sillä haluan kertoa kuinka yksi ihminen voi niin pienellä saada toiset puolelleen keinolla millä hyvänsä ja kuinka koulu mailma voi joskus näyttää hullulta näin Junkon silmissä eri keksintöineen oman pelinsä sisällä, josta kertoo omalle opettajallen näyttäen videota koulu esitelmänä, opettajan olleen hyvin pettyneen Junkon keksintöihin.

    2 Harley Qeen´s madness videossa: näkyy sellaista räväkkyyttä ja ”kyllä asioista pääsee yli vaikka mikä olisi” taktiikkaa näin DC leffojen teemoin. On monesta asiasta ja paikasta pois pääsemistä ja hurjaa taka ajoa enne loppu huipentumaa, kunnes tajuamme katsojina että kaikki oli vain lavastettu elokuvaa varten.

    3 Shadow and Bone 2024 videossa: tunteiden herkkyyttä ja pahan ja hyvän keskistä taistelua toisiaan vastaan 2:ssa eri porukassa kunnes paha saa palkkansa tässä editissä kuten toivoa aina saattaa vai saako sittenkään? ja kuka se oikea pahis on? sen saa päättää yleisö.

    On käytetty paljon aikaa 3 videoon noin 3 viikkoa yhteensä, saadakseen tunnetta videoihin ja teemat esiin, myös efektejen käyttö ollut vahvasti mukana kuten äänissä ja editoidessa taustoja. Ainut mikä hieman harmittaa on ajan loppuminen, 2 muussa videossa en saanut vesileimaa pois millään, enkä siirrettyä edittejä toiseen editointi ohjelmaan harmillisesti. Toivottavasti eivät nämä pikkuseikat haittaa, kuitenkin pää asia se että yritin niitä muuttaa. Mutta ainakin jos tuo 3 video kelpaa ilman rajauksia. Olen opiskellut media allalla ja tässä joitain edittejä oppimasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *